O bunică de 65 de ani a trecut printr-o transformare spectaculoasă după ce a renunțat la două alimente banale. A ajuns să concureze în competiții de culturism

Anca Manolica 11.02.2023, 23:25
O bunică de 65 de ani a trecut printr-o transformare spectaculoasă după ce a renunțat la două alimente banale. A ajuns să concureze în competiții de culturism

O bunică de 65 de ani a trecut printr-o transformare spectaculoasă, după ce ajunsese să cântărească 185 de kilograme. Aceasta a dezvăluit cum a scăpat de grăsime și a devenit culturistă, renunțând la două dintre obiceiurile care îi făceau mare plăcere. Iată cum a fost posibil. A câștigat chiar și un concurs de culturism.

Povestea femeii care a devenit culturistă la 65 de ani

Susan Guidi, din Tampa, Florida, și-a propus să slăbească în decembrie 2020, după ce nu se mai simțea bine în corpul ei. Aceasta nu se punea deloc pe primul loc, nu avea grijă de ea din punct de vedere fizic, nu era atentă la ceea ce mânca și nu avea gânduri bune despre ea însăși.

Acum, Susan este o bunică în vârstă de 65 de ani care presează cu picioarele 305 kilograme. Dincolo de transformarea fizică impresionantă, ea a căpătat o încredere și iubire de sine, motivație și un entuziasm palpabil pentru viață. În 9 luni, bunicuța a trecut de la 181 de kilograme la 138 de kilograme!

La ce a alimente a renunțat

Bunică a cinci copii, aceasta își face timp pentru a se antrena de cinci ori pe săptămână, ba chiar a câștigat și un concurs de culturism în octombrie. Ea se trezește recunoscătoare în fiecare zi și crede profund că posibilitățile ei sunt infinite.

Susan Guidi, transformare spectaculoasă
Susan Guidi, transformare spectaculoasă

A apăsat butonul de resetare a vieții sale la 60 de ani, iar acum inspiră alte femei, se arată pentru cei dragi într-un mod nou și, cel mai important, se arată pentru ea însăși. A făcut-o fără „pastile, fără proceduri cosmetice nebunești, doar cu determinare, curaj și mentalitate!”. A renunțat, însă, la două dintre obiceiurile sale preferate: la vin și la mâncarea thailandeză.

„Toată viața mea am fost soția, mama și bunica cuiva, așa că am vrut să fac ceva pentru mine. Făcusem toate dietele de sub soare, ca majoritatea femeilor de vârsta mea, dar nu eram deloc mulțumită de corpul meu.

Am vrut ca exteriorul să corespundă cu ceea ce simțeam în interior. Eram o femeie tipică la menopauză. Avea grăsime în jurul stomacului, bea prea mult vin, mânca prea mult și dormea prost.”, a dezvăluit aceasta.

Dar totul până într-o zi, când a luat una dintre cele mai importante decizii din viața sa. Ce a determinat-o? Navigând pe internet a dat peste Joan MacDonald, care avea 74 de ani la acea vreme și arăta incredibil.

„M-am gândit că, dacă ar putea să o facă la șaptezeci de ani, atunci nu aveam nicio scuză la șaizeci de ani” a mai spus Susan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...