O baschetbalistă româncă a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani. Anunțul trist făcut de Federație

Andra Daoud 15.08.2022, 22:22
O baschetbalistă româncă a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani. Anunțul trist făcut de Federație

O jucătoare de baschet cu mare potențial a decedat chiar în ziua în care ar fi trebuit să își serbeze majoratul. Alessia Maria Raiciu era o tânără speranță a acestui sport, iar vestea a căzut ca un trăznet atât asupra familie, cât și asupra clubului la care era legitimată. Federația Română de baschet a publicat un mesaj în care a anunțat dispariția sportivei.

Jucătoarea de baschet care a murit în ziua în care împlinea 18 ani

Alessia Maria Raiciu era o baschetbalistă talentată, care avea un viitor promițător în acest sport. Sportiva s-a stins din viață fulgerător, la numai 18 ani, după cum a transmis Federația, prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme… Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani.

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București. Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în Pace, Alessia!”, a fost mesajul apărut luni, 15 august, pe pagina de Facebook a Federației, alături de o fotografie cu sportiva.

Federația nu a precizat care a fost cauza decesului, însă unele publicații sportive au scris că jucătoarea de baschet ar fi decedat subit, în somn.

O baschetbalista romanca a murit chiar in ziua in care implinea 18 ani. Anuntul trist facut de Federatie
Alessia Maria Raiciu a murit in ziua in care implinea 18 ani

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe