O adolescentă de 14 ani a intrat într-un restaurant și a lăsat un bebeluș în brațele unei cliente. Ce a observat femeia la copil

Ana Anitoiu, Anca Lupescu 25.05.2021, 00:07
O adolescentă de 14 ani a intrat într-un restaurant și a lăsat un bebeluș în brațele unei cliente. Ce a observat femeia la copil

O adolescentă în vârstă de 14 ani a intrat într-un restaurant din Statele Unite ale Americii și și-a lăsat bebelușul la o clientă. Femeia care s-a trezit cu nou-născutul în brațe a povestit tot și a spus ce a observat la copil. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Ce a spus adolescenta de 14 ani

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei locale 16:00, în restaurantul El Patron din Jersey City. Adolescenta în vârstă de 14 ani le-a spus angajaților restaurantului că a găsit-o pe fetița nou-născută. ”Părea disperată”, a spus unul dintre angajați.

Ulterior, ea s-a apropiat de o femeie, Alease Scott, care lua masa alături de iubitul ei. Adolescenta a rugat-o pe aceasta să verifice pulsul bebelușului. I-a dat-o pe micuță în brațe și apoi a fugit din restaurant.

O adolescenta de 14 ani a intrat intr-un restaurant si a lasat un bebelus in bratele unei cliente
Femeia care s-a trezit cu bebelusul in brate

Ce a observat femeia la copil

Clienta care s-a trezit cu bebelușul în brațe a văzut că încă era atașată o parte din cordonul ombilical și că micuța avea probleme cu respirația. Alease Scott i-a acordat primul ajutor, iar ulterior un gest făcut de fetița nou-născută a înduioșat-o.

”Mi-am concentrat atenția asupra copilului. După ce i-a fost pusă masca de oxigen, am auzit cel mai frumos plânset şi bebeluşul a început să se mişte. A deschis ușor ochii și apoi i-a închis, dar cel mai dulce lucru a fost atunci când i s-a făcut foame și a încercat să sugă masca de oxigen. Atunci am știut că este bine”, a spus Alease Scott.

Ce s-a întâmplat cu adolescenta de 14 ani și copilul ei

Mai târziu, adolescenta în vârstă de 14 ani a fost găsită de polițiști nu departe de restaurant. Minora a negat inițial că fetița nou-născută ar fi a ei. Amândouă au fost duse la spital, iar medicii au transmis că sunt în stare bună.

Deocamdată, nu au fost formulate acuzații pe numele fetei de 14 ani. Fetița nou-născută va fi dată spre adopție, iar Alease Scott și iubitul ei au spus că ar dori să devină nașii de botez ai micuței. ”Mă bucur că am fost acolo și am putut ajuta. Fata era disperată și nu știa ce să facă. Este atât de mică!”, a spus femeia.

Legea din New Jersey permite oricărei persoane să lase un bebeluș nedorit de până la 30 de zile de viață alături de angajații oricărei camere de gardă, secție de poliție sau de pompieri, precum și cu echipajul oricărei ambulanțe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...