Monica Davidescu, anunţ neaşteptat despre Temişan. „Mi-a oferit divorţul anului”

Iancu Andreea 12.03.2021, 12:06
Monica Davidescu, anunţ neaşteptat despre Temişan. „Mi-a oferit divorţul anului”

Despre Monica Davidescu și Aurelian Temișan se cunoaște faptul că formează un cuplu încă din anul 1996, atunci când au decis să își unească destinele. Însă cel mai recent anunț al actriței a stârnit reacții. Partenera de 25 de ani a lui Temișan a vorbit despre divorț.

Ce spune Monica Davidescu despre soțul său, Temișan. Declarația actriței este total neașteptată

Fiind invitată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Monica Davidescu a făcut o dezvăluire care a lăsat loc de interpretări. În timpul interviului susținut de Dani Oțil, actrița a dat de înțeles să soțul ei, Aurelian Temișan, i-a cerut divorțul. După momentul prezentării de modă pe care l-a susținut alături de fiica sa, Monica Davidescu a trecut la întrebările unuia dintre amfitrionii emisiunii de la Antena 1. Întrebată despre cadourile pe care le-a primit de 1 și 8 martie de la soțul său, Monica a răspuns sincer:

Ești sigur ca vrei sa iți spun? Am primit o săptămănă de muncă și un divort.

Șocat de ceea ce tocmai auzise, Dani Oțil a fost debusolat pentru moment:

Stai puțin. Cum?, a afirmat prezentatorul.

Monica Davidescu a clarificat însă situația:

Da, o săptămână de muncă pentru că noi lucrăm cu cei mici la cursuri de muzică și vine și el. Și mi-a oferit „divorțul anului”, adică în final am terminat piesa care așa se numește.

Relaxat după momentul tensionat, Dani a răsuflat ușurat că, de fapt, nu a fost vorba despre un adevăr.

Aaaa, deja mă luase inima. Mă și gândeam cum l-a apucat nebunia pe Temi la bătrânețe să divorțeze.

Monica și Aurelian au împreună o fetiță
Monica și Aurelian au împreună o fetiță

Aurelian Temișan, supărat pe fostul său fin, George Burcea

Ziua de naștere a Clarei, fetița Andreei Bălan și a lui George Burcea, a fost sărbătorită în familie, alături de cei mai dragi oameni din viața artistei. Pentru că sunt nașii săi de botez, Aurelian Temișan și Monica Davidescu au fost și ei prezenți la aniversare. Astfel, potrivit playtech.ro, cei doi nași au avut ocazia să-l reîntâlnească și pe George Burcea, fostul lor fin, prezent și el la petrecerea fiicei sale. Acesta a stat însă puțin timp, fiind primit cu răceală de către Aurelian Temișan, fostul său naș de cununie.

A stat o oră, de aceea nici nu apare în fotografiile făcute. E adevărat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au băgat în seamă, sunt supărați pentru ieșirile lui din spațiul public. Culmea, cea mai mare supărare nu este a Andreei, ea s-a obișnuit cu gândul că George nu o mai iubește și că vor divorța, ci Aurelian Temișan, nașul lor de cununie. Nici nu au schimbat două vorbe, s-au văzut, s-au salutat și atât. Este supărat că el a făcut ceea ce a făcut și a mai ieșit și la iveală povestea cu drogurile, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...