Nume interesante pentru motani. 23 de idei amuzante tare de tot

Emanuela Pană 08.03.2021, 09:33

Noul membru al familiei tale are nevoie de un nume, de o identitate. La fel ca noi, fiecare pisică este unică, fapt pentru care, înainte de a-ți „boteze“ ghemotocul, ar fi bine să îi studiezi puțin caracterul. Dacă motănelul este jucăuș și mai mereu agitat, de parcă ar fi băgat în priză, sigur i se va potrivi unul dintre numele din lista de mai jos, care de care mai interesant și mai nostim.

Nume simpatice pentru motani

Unele pisici sunt răutăcioase, altele-s leneșe, iar unele sunt iubitoare și alintate. Oricum ar fi campionul tău, nu ai cum să nu-l iubești, pentru că, acum, este parte din familie. Și cum fiecare membru are un nume, îți revine strașnica datorie de a-i oferi unul motanului tău. Deoarece personalitățile felinelor sunt diferite și versatile, unele persoane preferă să creeze chiar ele numele pisicilor lor. În astfel de cazuri ideea apare spontan, însă alte ori este binevenită o sursă de inspirație.

Animalele de companie sunt, uneori, ca și copiii noști. Îi îngrijim, îi iubim, ba chiar îi îmbrăcăm în ținute adorabile, dacă asta simțim să facem. Prin urmare, este important să ne luăm timp pentru a găsi cel mai potrivit nume pentru blănosul nostru. Indicat ar fi ca noul apelativ să-i reflecte personalitatea și potențialul motanului.

Multora dintre noi li s-a întâmplat ca atunci când am devenit părinți de pisică, fie că am adoptat-o, cumpărat-o sau primit-o în dar, să nu știm ce nume să îi punem, dar să ne dorim totuși ca acesta să i se potrivească mănușă. Parcă am fi vrut să ținem cont și de culoarea blăniței sau a ochilor, de lungimea acesteia sau caracterul ei, dar totuși să nu fie ceva comun sau banal.

În cazul în care ai devenit stăpân de pisicuță, citește: Nume frumoase de pisici. 59 de idei pentru a-ți „boteza“ animalul

23 de idei nostime pentru blănoși

Ai achiziționat tot ce îți trebuie pentru creșterea prietenului blănos, de la mâncare și litieră până la nisip și jucării, și nu ți-a mai rămas decât să-i alegi numele? Nu e de mirare că ai lăsat această misiune la urmă, căci implică timp și multă creativitate.

Cele mai nostime și drăguțe nume de motani. Cum să-ți botezi pisica
Cele mai nostime și drăguțe nume de motani. Cum să-ți botezi pisica

Motănelul tău are apucături ciudate, este răutăcios pe alocuri, dar mai mereu jucăuș și năzbâtios? Are tendințe înflăcărate? Atunci, cel mai probabil, un nume amuzant i s-ar potrivi de minune noului tău animal de companie. Aceasta este o opțiune de top și pentru faptul că numele pisicii te va face să zâmbești de fiecare dată când o vei saluta sau striga, atunci când te întorci acasă sau îl prezinți unui prieten.

Bucură-te de această listă cu nume nostime de motănei, alegând unul dintre ele sau folosind-o ca punct de plecare pentru a crea un nume unic și hilar pentru pisoiul tău:

  1. Motanul Încălțat;
  2. Sushi;
  3. Mishu;
  4. Albanezul;
  5. Lucky;
  6. Tomiță;
  7. Lord;
  8. Silver;
  9. Ariston;
  10. Oscar;
  11. Onix;
  12. Jerry;
  13. Otto;
  14. Toto;
  15. Kiki;
  16. Adonis;
  17. Bumby;
  18. Timon;
  19. Aki;
  20. Ajax;
  21. Napoleon;
  22. Coby;
  23. Fram.

Nu în ultimul rând, nu uita că nu există reguli cu privire la numele de pisici adecvate, astfel că poți alege orice nume crezi că i se potrivește felinei tale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...