Nu o mai recunoşti. Andra şi-a făcut o schimbare uimitoare de look. Cum arată acum vedeta

Iancu Andreea 03.03.2021, 17:49

Andra a apărut recent cu o schimbare uimitoare de look, pe care fanii au apreciat-o imediat. Celebra cântăreață a reușit să îi surprindă pe internauți cu o apariție inedită, după ce vedeta a apelat la talentul unor hairstiliști pentru a-și împrospăta coafura. După o perioadă dificilă, în care s-a confruntat cu diagnosticul de Covid-19, soția lui Cătălin Măruță se simte mai bine ca oricând și are energie din plin.

Cum arată Andra după o schimbare de look neașteptată

Vedetele au capacitatea de a se reinventa de fiecare dată, aducând noi și noi laturi ale personalității lor în atenția publicului. Fanii uneia dintre cele mai bune cântărețe din România au avut parte de o surpriză inedită, după ce Andra a apărut cu o schimbare de look uimitoare. Vedeta s-a filmat pe contul său de Instagram, acolo unde le-a și mărturisit internauților că a participat la o ședință foto. Cântăreața a afișat un look proaspăt, cu părul tuns mai scurt și un breton asimetric, ușor încrețit, pe care fanii l-au apreciat imediat.

Jurata de la Românii au Talent s-a bucurat să își anunțe urmăritorii despre ședința foto la care a participat și care i-a adus o energie bună. Înconjurată de muzică latino, cu oameni frumoși și cu o nouă schimbare de look, Andra a apărut extrem de binedispusă, dar și cu un machiaj extrem de îndrăzneț.

Am făcut niște poze extraordinar de frumoase pe care abia aștept să le vedeți, sunt impresionată de faptul că mai am energie și mai pot și pentru că oamenii ăștia au pus muzică latino, încă îmi vine să dansez. Vă pup, acesta a fost unul dintre look-uri, abia aștept să vi le arătăm. Vă pup!, a mărturisit Andra, într-o postare pe contul său de Instagram.

Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță

Și-a propus să dea jos kilogramele acumulate în izolare

Anul în care pandemia a lovit întreg mapamondul a fost o adevărată provocare pentru noi toți. Cu mai puține activități fizice și mai mult timp petrecut între patru pereți, românii au observat pe pielea lor care sunt efectele unui astfel de stil de viață. Nici vedetele nu au scăpat de acul cântarului, care a început să semnaleze kilograme în plus. Și Andra s-a numărat printre cei care au ales să se relaxeze și să uite de problemele virusului amenințător în compania mâncărurilor. Astfel, celebra cântăreață s-a trezit cu kilograme în plus.

Ambițioasă din fire, Andra își propunea în toamna trecută să urmeze o nouă dietă și să se apuce serios de sport pentru a reveni la silueta de invidiat. Vedeta împărtășea cu fanii săi antrenamentul pe care și l-a stabilit, apelând la numeroase accesorii sportive pentru a se bucura din nou de formele cu care și-a obișnuit publicul.

Mă pregătesc să fac sport. Și scot arsenalul. Sunt hotărâtă. Dacă aș fi hotărâtă să renunț și la mâncare și să nu mă mai scoți pe la restaurante. Că sunt pofticioasă. Dar de astăzi combin și sportul cu dieta, și-a propus artista în toamna anului trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...