Andra, anunţ uimitor după ce s-a vindecat de covid-19. “Se întâmplă ceva”

Ioana Bucur 26.02.2021, 11:02

Andra, anunț uimitor după ce s-a vindecat de covid-19. Artista a trecut cu greu prin boală, având simptome dureroase și rămânând și cu unele sechele. La scurt timp după ce a mărturisit că vocea i-a fost afectată de virus și că nu mai poate cânta, jurata de la Românii au talent a dezvăluit că „se întâmplă ceva”.

Andra, anunţ uimitor după ce s-a vindecat de covid-19

Toată familia Măruță a fost diagnosticată, în urmă cu câteva săptămâni, cu virusul SARS-CoV-2. În timp ce copiii, Eva și David, nu au avut simptome și s-au bucurat din plin de cele două săptămâni de izolare cu părinții, Andra nu a fost la fel de norocoasă.

„Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, dezvăluia Cătălin Măruță, la puțin timp după aflarea diagnosticului.

Artista și-a ținut fanii la curent cu evoluția stării ei, dezvăluind că a trecut prin câteva zile de foc, cu febră și dureri musculare puternice. Apoi, într-o altă postare pe Instagram, Andra spunea că boala i-a afectat vocea și că nu mai poate cânta cât și-ar dori pentru că medicul îi recomandase să nu facă eforturi prea mari.

„Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii”, a spus Andra, pe Instagram.

Cum s-a afișat Andra pe o rețea socială
Cum s-a afișat Andra pe o rețea socială

„Se întâmplă ceva”

În ciuda veștilor primite de la artistă, fanii așteptau cu sufletul la gură un nou proiect al artistei lor preferate. În urmă cu ceva timp, Andra spunea că pregătește o surpriză, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii: „Surprizele pentru voi mă entuziasmează cel mai mult! Abia aștept să vă spun ce proiect pregătesc! Vă pup!”, a scris Andra pe Instagram. Mesajul a făcut furori în rândul admiratorilor, care i-au dat zeci de mii de like-uri și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Și noi abia așteptăm”, „Surprize peste surprize”, „TE IUBIM”, „Doamne, ce frumoasă ești” „love u”.

Ei bine, iată că a venit și momentul mult așteptat de atâta vreme. Andra a făcut un anunț uimitor după ce s-a vindecat de covid-19. Artista se întoarce în sala de repetiții, alături de formația cu care cântă. Se fac pregătiri intense pentru un concert ce va avea loc sâmbătă. Motiv de bucurie mare atât pentru ea cât și pentru admiratorii ei. Artista a mărturisit că este fericită și că are mari emoții pentru întoarcerea în fața publicului.

„Dragilor,după foarte multă vreme, în sfârşit se întâmplă. Merg să repet cu trupa mea, sunt foarte fericită. Sâmbătă avem un concert, aşa că pentru noi este o mare bucurie. Am mari emoţii, sunt bucuroasă. Da, în sfârşit se întâmplă ceva”, a spus Andra, pe Instagram.