Noul sezon dintr-un serial celebru apare pe 19 iunie. Netflix a făcut anunțul

Rădulescu Valentin 09.06.2020, 16:47

În ultima perioadă serialele de pe Netflix ne-au făcut să uităm în mare parte de pandemia cu noul virus. Acestea ne-au captat atenția cu care mai de care evenimente. Acum Netflix a făcut anunțul unui nou sezon dintr-un serial celebru, care poate fi vizionat de pe data de 19 iunie.

Netflix a făcut anunțul pentru un nou sezon dintr-un serial celebru!

The Sinner sezonul 3 a fost anunțat oficial de către Netflix. Acesta va fi distribuit pe platforma de streaming începând cu data de 19 iunie. Totodată, The Sinner a dezvăluit și nou actor care își va face apariția în serial, este vorba despre Matt Bomer, pe care îl puteți vedea în ultimul sezon. Starul a devenit cunoscut pentru rolurile sale din celebrul serial American Horror Story, dar și în White Collar, serialul care din păcate a ieșit de pe Netflix.

Totodată, nici Bill Pullman nu va lipsi din acest sezon. Jessica Biel s-a alăturat și ea din nou la The Sinner, doar că în calitate de producător. Așadar, nu avem șansa să o vedem într-un rol din personajele serialului. The Sinner este considerat un serial Netflix Original, ceea ce înseamnă că va fi distribuit cam în toate regiunile. De asemenea, serialul a fost foarte apreciat și de către critici.

Noul sezon dintr-un serial celebru apare pe 19 iunie
Noul sezon dintr-un serial celebru apare pe 19 iunie

Despre serialul The Sinner

Serialul face parte din genul de filme polițiste și thriller, lucru ce îl face destul de original. Protagonistul principal din primul sezon este Jessica Biel, cea care joacă excelent în rolul Corei. Majoritatea care au urmărit serialul au apreciat în mare parte acest lucru, dar și ideea poveștii. Față de alte seriale, The Sinner nu începe cu o crimă și detalii mai puțin știute. Chiar din primul episod al serialului aflăm cine este criminalul, iar acesta este reținut fără nici o problemă.

Ideea poveștii se bazează pe traumele copilăriei avute de Cora, care stabilește un dialog bazat pe încrede cu detectivul Hary Ambrose. Totodată, filmul nu este deloc unul destinat copiilor, acesta are foarte multe evenimente psihologice și greu de descifrat, plus alte idealizări ale sexului. Primul sezon al serialului se bazează pe o carte, iar al doilea este bazat pe un scenariu original.

Urmăriți Impact.ro și pe