Când apare sezonul 7 al serialului Netflix Peaky Blinders

Daria Petrescu 05.06.2020, 10:41
Când apare sezonul 7 al serialului Netflix Peaky Blinders

Peaky Blinders este un serial de televiziune britanic lansat în septembrie 2013. Acțiunea are loc în Birmingham, Anglia în perioada de după Primul Război Mondial, în anii 1920. După 6 sezoane, fanii așteaptă cu nerăbdare cel de-al 7-lea sezon.  Cel mai probabil, acesta va fi difuzat în cursul anului viitor.  În toamna anului trecut, a fost difuzat ultimul episod al sezonului 5 ”Peaky Blinders”, iar recenziile nu au fost tocmai bune.

Fanii au fost dezamăgiți de sezonul 5

Conform Daily Mail, finalul sezonului 5 a dezamăgit pe mai multe planuri. Fanii le-au reproșat producătorilor serialului-fenomen că gașca Peaky Blinders s-a ”înmuiat”.

De fapt, mult-așteptatul final al show-ului, în care Tommy Shelby trebuia să își pună în aplicare strategia de asasinare a fascistului Oswald Mosley, a dat greș.

Sezonul 7 ar putea fi difuzat în primăvara anului viitor
Sezonul 7 ar putea fi difuzat în primăvara anului viitor

Cu atât mai jenant este că, pe lângă faptul că politicianul Oswald Mosley  supraviețuiește, unul dintre oamenii lui Shelby sfârșește ucis.

O altă scenă șocantă este cea în care Michael Gray, vărul lui Thomas Shelby, este lăsat în viață după ce încearcă să preia ”afacerea de familie”.  ”Americanii nu doresc să facă afaceri cu o bandă de modă veche cu lame la cozoroc. Zilele acelea s-au dus”, îi spune Michael lui Tommy în fața lui Arthur, Polly și alți lideri Peaky Blinders.

Serialul ”Peaky Blinders” este extrem de apreciat

”M-ai trădat”, șoptește Tommy în stilul caracteristic. Apoi urmează o replică a logodnicei lui Michael care distruge reputația de duri a celor din Peaky Blinders.

Un alt reproș al criticilor este că serialul ”Peaky Blinders” a devenit mult mai comercial de când a intrat în rețeaua Netflix. Acesta a devenit un succes în peste 180 de țări. De pildă, muzica din cel de-al cincilea sezon a devenit mult prea populară. Pe coloana sonoră se regăsesc piese celebre semnate Radiohead sau Joy Division.

În plus, reîntoarcerea unul personaj important, care la finalul sezonului 4 a fost împușcat în față, a fost comparată cu reapariția lui Bobby Ewing la duș (în producția ”Dallas”). A fost calificată drept un ”truc ieftin” pentru a salva serialul, potrivit  Știrile protv.

Când apare sezonul 7 al serialului Netflix Peaky Blinders

Judecând după timpul de rulare obișnuit, probabil ne putem aștepta ca acesta să ajungă pe ecranele noastre la începutul anului 2021.

 Sezonul cinci a început să filmeze în septembrie 2018 și a avut premiera pe BBC One,  în august 2019. Așa că,  imaginați-vă că trecerea va fi de aproximativ un an. Degete încrucișate.

„Încep mai târziu în acest an și apoi filmăm anul viitor și nu am idee când va ieși.  Poate la începutul anului 2021, ceva de genul?”, a spus regizorul Anthony Byrne.

Urmăriți Impact.ro și pe