Noi întrebări în legătura cu starea de sănătate a lui Putin. Un nefiresc joc de picioare

Mihnea Tălău 03.09.2022, 11:08
Noi întrebări în legătura cu starea de sănătate a lui Putin. Un nefiresc joc de picioare

Tot mai multe voci spun că liderul de la Kremlin se confrunta, în ultima perioadă, cu tot mai multe și grave probleme de sănătate. Au apărut noi întrebări cu privire la starea de sănătate a președintelui rus Vladimir Putin, după ce o înregistrare video în care acesta vorbește și se agită a devenit virală pe rețelele de socializare.

Putin le spune elevilor ruși ” ce este important”

Joi, Putin a vorbit timp de o oră, în Kaliningrad, în fața unor elevi din toată Rusia, despre lecția „Să vorbim despre ceea ce este important”, cu care începe anul școlar, informează Newsweek.

Un fragment din acest discurs a fost vizualizat de peste 100.000 de ori după ce a fost postat de Max Seddon de la Financial Times.

„Putin se află în Kaliningrad și vorbește în fața elevilor.

El spune că ministrul rus al educației i-a spus că copiii din Donbasul ocupat de Rusia „nu știu că există podul spre Crimeea” și „nici măcar nu știau că Ucraina și Rusia fac parte dintr-o țară unită”, a scris Seddon în postarea de pe Twitter.

Comportamentul ciudat din timpul discursului

Pe lângă mesajul aprobat de Moscova care le-a fost transmis copiilor, telespectatorii au comentat și comportamentul lui Putin în timp ce vorbea. Practic, starea sa de sanatate.

Președintele rus a continuat să se tolănească pe scaun într-o poziție ciudată, bătând și mișcând picioarele în mod repetat în timp ce vorbea.

Unii utilizatori de social-media au insistat asupra faptului că comportamentul lui Putin nu părea firesc și s-au întrebat dacă un medic ar fi capabil să deducă ce ar putea fi în neregulă, dacă ar fi ceva, cu liderul rus.

O postare pe Reddit a pus, de asemenea, sub semnul întrebării dacă există vreo explicație medicală pentru mișcările lui Putin.

Postarea a fost postată joi târziu și până acum are peste 600 de voturi pozitive și peste 260 de comentarii.

Comportamentul lui Putin în fața camerelor de filmat de când a început războiul din Ucraina, la 24 februarie, a fost analizat în mod regulat, telespectatorii întrebându-se dacă liderul este bine din punct de vedere fizic sau mental.

În ciuda rapoartelor care susțin că Putin are cancer, boala Parkinson sau ambele, nu există nicio dovadă că este bolnav, iar Kremlinul a declarat în repetate rânduri că liderul rus este sănătos.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...