Vladimir Putin întărește speculațiile despre starea sa de sănătate. Gestul surprinzător făcut de liderul rus i-a pus pe mulți pe gânduri. Video

Stan Filon 01.08.2022, 15:52
Vladimir Putin întărește speculațiile despre starea sa de sănătate. Gestul surprinzător făcut de liderul rus i-a pus pe mulți pe gânduri. Video

Presa din Marea Britanie îl dă din nou ca bolnav pe Vladimir Putin, după ultima filmare apărută cu liderul de la Kremlin în spațiul public. Până acum s-a scris foarte mult pe tema sănătății lui Vladimir Putin. Unele publicații au scris chiar că ar suferi de o boală terminală, altele au scris că liderul rus ar fi fost operat de urgență la o clinică privată din Rusia. Acum, noile imagini cu Putin au alimentat și mai mult aceste teme.

Vladimir Putin întărește speculațiile despre starea sa de sănătate

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a participat duminică, 31 iulie, la festivitățile organizate pentru Ziua Marinei. Cu această ocazie, șeful statului a fost filmat în timp ce se …luptă cu un țânțar care nu i-a dat deloc pace. Destul de ciudat este faptul că Putin își duce mâna stângă la față, chiar dacă insecta îi ataca partea dreaptă a feței. În tot acest timp, mâna sa dreaptă a rămas pur și simplu nemișcată. Jurnaliștii de la DailyMail au ajuns la concluzia că Vladimir Putin nu se simte deloc bine.

Fie că se simte sau nu bine, Vladimir Putin a semnat înainte de discursul ţinut de Ziua Flotei Militar o nouă doctrină navală de 55 de pagini, care stabileşte obiectivele strategice generale ale marinei ruse, inclusiv ambiţiile sale de „mare putere maritimă” care se extind asupra întregii lumi.

A semnat o nouă doctrină navală

Potrivit doctrinei respective, principala ameninţare la adresa Rusiei este „politica strategică a Statelor Unite de a domina oceanele lumii” şi apropierea alianţei militare NATO de graniţele Rusiei. Rusia îşi poate folosi forţa militară în mod corespunzător situaţiei în oceanele lumii când alte puteri „soft”, precum instrumente diplomatice şi economice, vor fi epuizate, după cum mai precizează noua doctrină.

Chiar dacă Vladimir Putin nu a vorbit deloc despre conflictul din Ucraina, iată că doctrina semnată de el spune foarte limpede că Rusia trebuie să-și întărească poziția geopolitică în Marea Neagră și Marea Azov, precizează Reuters.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...