Nicușor Dan, declarații neașteptate despre apa caldă și căldură din București: ” Vor fi sute de avarii în rețeaua de distribuție”

Mihai Roșoiu 28.10.2020, 12:09
Nicușor Dan, declarații neașteptate despre apa caldă și căldură din București: ” Vor fi sute de avarii în rețeaua de distribuție”

Pe bucureșteni îi așteaptă o iarnă grea. O confirmă Nicușor Dan, care a făcut câteva declarații neașteptate despre apa caldă și căldura din Capitală. Așa cum a mai afirmat și cu alte ocazii, primarul general avertizează că vor fi multe avarii în rețeaua de distribuție

Nicușor Dan, informații de ultimă oră despre rețeaua de termoficare din București

Nu mai este o noutate pentru niciun bucureștean. Rețeaua de apă caldă a Capitalei funcționează pe… avarie. În mai multe rânduri, Nicușor Dan a avertizat despre pericolul ca unii locuitori ai municipiului să fie lipsite de agentul termic. Cauza e simplă. Aproape totul e vechi și trebuie înlocuit sau reparat. În ciuda semnelor descurajatoare, Nicușor Dan promite apă caldă și cădură pentru toți bucureștenii:

„Toată lumea va avea căldură și apă caldă. O să avem câteva sute de avarii pe care, promisiunea este că o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil. Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni, bineînțeles, începând din primăvară. Între timp, o să luăm bani europeni și o să începem să trecem la înlocuirea rețelei. Specialiștii știu deja care sunt locurile în care trebuie să intervenim cel mai repede. Îmbunătățirile, în 2 ani, or să fie sensibile”, a spus Nicușor Dan la Digi24.

Nicusor Dan anunta ca vor exista multe avarii in Bucuresti
Nicusor Dan anunta ca vor exista multe avarii in Bucuresti

Una dintre promisiunile pe care noul primar al Capitalei și-a axat campania a fost cea legată de apă caldă. Într-o perioadă în care multe cartiere din București erau private de apă caldă, echipa de campanie a edilului îi asigura pe oameni că lucrurile se vor schimba. Tot ce trebuia să facă cetățenii Capitalei era să-i acorde votul de încredere candidatului PNL-USR-PLUS.

Nicușor Dan își preia mandatul joi, 29 octombrie

După o perioadă agitată, în care instalarea primarilor a fost amânată de numeroase plângeri, Nicușor Dan își va începe mandatul. Joi 29 octombrie, politicianul va deveni, oficial, editul șef al Bucureștiului.

Nicușor Dan tocmai a fost validat în funcția de Primar al Bucureștiului pe 26 octombrie. Curtea de Apel a respins cele 52 de contestații făcute de PSD, iar candidatul PNL și USR PLUS își va putea începe mandatul.

„E un mod simplu de a trage de timp înainte de instalarea mea ca primar al Bucureştiului. Am văzut toate cele 52 de apeluri, pentru că evident sunt vizat în acest dosar, şi nu există niciun fel de probă. Se face trimitere la articole din ziar care spun tot felul de lucruri. Deci acţiunile acelea nu au nicio bază”, a afirmat duminică seara Nicuşor Dan.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe