Niculina Stoican reacționează după acuzele că îl umilea pe Petrică Mîțu Stoian. ”A plecat pentru că așa și-a dorit”

Ioana Bucur 09.11.2021, 10:03
Niculina Stoican reacționează după acuzele că îl umilea pe Petrică Mîțu Stoian. ”A plecat pentru că așa și-a dorit”

Acuzată că îl umilea pe Petrică Mîțu Stoian și că ea ar fi fost motivul plecării regretatului artist de la Ansamblul Maria Tănase, Niculina Stoican a oferit primele explicații. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între cei doi.

„Eu l-am rugat să rămână”

Curg râuri de lacrimi după moartea șocantă a îndrăgitului Petrică Mîțu Stoian. Fanii, familia și foștii colegi de scenă sunt de neconsolat. Printre amintirile frumoase cu artistul, unii au vorbit și despre momentele mai puțin plăcute pe care interpretul de muzică populară a fost nevoit să le depășească.

Constantin Goșman, impresarul artistului, omul care i-a fost alături o bună perioadă din viață, susține că Niculina Stoican îl umilea pe Petrică Mîțu Stoian, ea fiind și motivul pentru care acesta s-ar fi retras din ansamblul pe care solista îl administrează. Tocmai de aceea, spune impresarul, nu este de acord ca trupul neînsuflețit al artistului să fie depus la Ansamblul Maria Tănase, având în vedere că nu era un loc în care interpretul mergea cu sufletul deschis.

Pusă în fața unor asemenea acuzații, Niculina Stoican a dezvăluit partea sa de adevăr cu privire la motivele pensionării lui Petrică Mițu Stoian.

„Petre a plecat pentru că și-a dorit să plece. Și-a dorit să iasă la pensie și și-a dorit din tot sufletul să trăiască pentru el, să se plimbe, să cânte cât vrea el, unde vrea el și unde vrea el, să stabilească el și să hotărască el singur pentru el. Când eu l-am rugat să rămână, asta mi-a spus, nu mai vreau să hotărască nimeni pentru mine în lumea asta, acesta este motivul pentru care a plecat”, a spus Niculina Stoican.

Artista spune că nu s-a pus niciodată problema ca între ei să fie vreun conflict.

„Nu. Eu nu m-am certat cu Petre niciodată, niciodată în viața mea. Vocile care spun, îți asumă ceea ce spun, eu îmi asum ce spun. Noi am avut discuții care pot fi constructive pe diverse lucruri, dar niciodată nu ne-am certat. El a plecat pentru că și-a dorit să plece. S-a pensionat pentru că a avut anii de pensie și pentru că și-a dorit să iasă la pensie. Nu a mai vrut să continue cu programul.”, a mai adăugat artista.

Niculina Stoican reacționează după acuzele că îl umilea pe Petrică Mîțu Stoian
Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoican, prietenă cu fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit, timp de 16 ani. Fără să ofere prea multe detalii, artistul anunța, în 2012, că el și femeia cu care și-a trăit aproape două decenii din viață au divorțat. Fosta soție a artistului a legat o strânsă prietenie cu Niculina Stoican.

„Noi am rămas cu toții prieteni! Ei au divorțat pentru că așa au hotărât, iar ea trece prin niște momente așa cum trec și cei care n-au intrat în legătură cu el, dar cei care au trăit o viață alături de el. Și nu cred că acum, ea își dorește să facă vreo declarație.

Și ei erau în relații bune, au rămas amici, ca doi oameni normali care pot să-și dea „Bună ziua!”, indiferent de ce au hotărât. Nu am rămas doar eu amică, noi cu toții am fost și suntem în relații bune pentru că am împărțit și același loc de muncă la „Doina Gorjului”. Ei au rămas în relații bune și n-au existat niciodată conflicte. Că nu s-a făcut paradă cu asta, că nu s-a vorbit despre asta, nu are nicio legătură, dar relația lor a fost impecabilă”, a declarat Niculina Stoican, potrivit Cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...