Cine este fosta soţie a lui Petrică Mîțu Stoian. Femeia e devastată: „Relaţia lor a fost impecabilă”

Ioana Bucur 07.11.2021, 16:38
Cine este fosta soţie a lui Petrică Mîțu Stoian. Femeia e devastată: „Relaţia lor a fost impecabilă”

Moartea fulgerătoare a artistului a creat un val uriaș de suferință. Admiratorii, prietenii, familia, foștii colegi de scenă, toți acceptă cu greu ideea că interpretul de muzică populară nu mai este. Fosta soție a lui Petrică Mițu Stoian, femeia care s-a ferit mereu să apară în fața publicului, este devastată. Cei doi au divorțat, în secret, în anul 2012, după o căsnicie de 16 ani.

Fosta soţie a lui Petrică Mîțu Stoian, în șoc după moartea artistului

Iubit de un număr impresionant de români, Petrică Mîțu Stoian a fost mereu discret în ceea ce privește viața sa privată. Gheorghe Turda a făcut, în exclusivitate pentru Impact.ro, o radiografie emoționantă a vieții și carierei artistului.

„Am avut o relație profesionala bazată pe respect reciproc, i-am admirat talentul, tenacitatea de a se remarca în rândul colegilor concurenți, nu a trecut peste cadavre, ca alții, ca să se remarce. Era un om modest, față de alții, cu tupeu și obraznici, din zona lui folclorică.

Petrică va rămâne în amintirea marelui public, singurul exponent al cântecului mehedințean, care va dăinui în sufletele ascultătorilor, ca un autentic artist al Mehedințiului! Ce păcat că a plecat mult prea devreme! Dumnezeu să-l ierte!” , ne-a declarat Gheorghe Turda pentru impact.ro.

Moartea regretatului artist este un șoc uriaș pentru toți cei care l-au cunoscut și îndrăgit. Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian este devastată de pierderea bărbatului care i-a fost partener de viață timp de 16 ani. Cei doi au divorțat, în mare secret, în anul 2012. Procesul de divorț a avut loc la Judectoria Târgu Jiu și a fost unul fără partaj, între cei doi existând o înțelegere scrisă în legătură cu împărțirea bunurilor.

Anunțul separării oficiale a fost făcut, câteva săptămâni mai târziu, chiar de artist, Petrică Mîțu Stoian precizând că fosta sa soție nu a avut alte pretenții decât să-i păstreze numele.

Nu au avut copii, interpretul de muzică populară declarând că, inițial, fosta lui soție, Mihaela Carmen, nu ar fi vrut „să-și strice corpul” cu o sarcină, adăugând că nici el nu și-a dorit vreodată să devină tată.

Cine este fosta soţie a lui Petrică Mîțu Stoian
Petrica Mitu Stoian

„Au divorțat pentru că așa au hotărât”

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a fost o prezență discretă, preferând să rămână în umbra celebrului său soț. Mihaela Carmen este angajată de ceva ani la Ansamblul „Doina Gorjului”, la departamentul administrativ. Ea s-ar ocupa de organizarea concursurilor de angajare în cadrul ansamblului, ținând cont de reglementările în domeniu, în condițiile în care „Doina Gorjului” este subvenționat de la bugetul Primăriei Târgu Jiu.

Femeia s-ar fi angajat în perioada în care artistul activa la ansamblu, iar plecarea lui ar fi provocat discuții aprinse în cuplu, unele voci susținând că ar fi jucat chiar un rol important în divorțul lor.

Fosta soție a artistului a legat o strânsă prietenie cu Niculin Stoican.

„Noi am rămas cu toții prieteni! Ei au divorțat pentru că așa au hotărât, iar ea trece prin niște momente așa cum trec și cei care n-au intrat în legătură cu el, dar cei care au trăit o viață alături de el. Și nu cred că acum, ea își dorește să facă vreo declarație.

Și ei erau în relații bune, au rămas amici, ca doi oameni normali care pot să-și dea „Bună ziua!”, indiferent de ce au hotărât. Nu am rămas doar eu amică, noi cu toții am fost și suntem în relații bune pentru că am împărțit și același loc de muncă la „Doina Gorjului”. Ei au rămas în relații bune și n-au existat niciodată conflicte. Că nu s-a făcut paradă cu asta, că nu s-a vorbit despre asta, nu are nicio legătură, dar relația lor a fost impecabilă”, a declarat Niculina Stoican, potrivit Cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe