EXCLUSIV

Gheorghe Turda, noi dezvăluiri despre Nicoleta Voicu. ”A avut probleme și cu fostul soț”. Ce spune acum despre relația lor (Exclusiv)

Iancu Andreea, Diana Timișoreanu 30.08.2021, 17:11
Gheorghe Turda, noi dezvăluiri despre Nicoleta Voicu. ”A avut probleme și cu fostul soț”. Ce spune acum despre relația lor (Exclusiv)

Între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-a stins de mult timp focul iubirii, după ce cuplul a decis să se separe. Cu toate acestea, fosta iubită a artistului de muzică populară continuă războiul dintre ei prin declarațiile pe care le face despre perioada în care cei doi s-au iubit. Recent, Nicoleta Voicu, în vârstă de 49 de ani, a oferit o mărturie surpriză din relația cu Gheorghe Turda, solistul de 73 de ani. Pe de altă parte, artistul este extrem de supărat cu privire la declarațiile fostei sale partenere, dorind să încheie tot acest scandal.

Ce mărturie surpriză a oferit Nicoleta Voicu despre relația cu Gheorghe Turda

Un adevărat război a izbucnit după ce relația de iubire dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-a încheiat. După tot scandalul care a apărut în urma declarațiilor făcute de fosta parteneră de viață a artistului, o nouă mărturie surpriză despre relația dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda vine să completeze scenariul. Cântărețul de muzică populară s-a săturat de scandal și a decis să îi dea fostei partenere un ultimatum prin intermediul impact.ro.

Solistul i-a promis Nicoletei că o duce în Tribunal dacă mai continuă cu declarațiile la adresa sa. În încercarea de a pune capăt acestui război cu fosta iubită, Gheorghe Turda a cerut ca aceasta să nu îi mai pronunțe numele.

Dacă Nicoleta îmi mai pomenește numele, ne vedem la tribunal! Nu vreau să ne împăcăm, așa cum se zvonește sau cum crede ea, nu o mai primesc în dormitor! De un și jumătate, nu mai am treabă cu individa asta. Ea are deja trei notificări și la Poliție și i-a trimis și prin avocat, dar tot nu se potolește. Nu vreau  să-i cer despăgubiri financiare, și așa e săracă și cu duhul și cu partea cealaltă, nu apelez la treaba asta. Să se potolească, să nu-mi mai invoce numele în niciun context, nici artistic, nici personal, nu mă interesează.

Nicoleta Voicu, mărturie surpriză despre relația cu Gheorghe Turda
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au format un cuplu timp de aproape un an de zile

Gheorghe Turda: ”Nu aș mai primi-o în dormitorul meu, niciodată”

După un an de zile, iubirea dintre cei doi îndrăgostiți s-a stins, iar aceasta a fost înlocuită de certuri și scandaluri. Gheorghe Turda susține că de un an și jumătate nu mai are o relație cu Nicoleta, în timp ce aceasta afirma adesea în interviuri că artistul continuă să o caute, cerându-i împăcarea.

De un an și jumătate nu mai am nicio relație cu individa asta, mai ales că s-a lămurit treaba și cu Poliția, am fost verificat cu telefoanele, nu eu o sunam. Cred că are și niște probleme psihice, zice că cineva o tot deranjează, că o urmărește și o sună la telefon de pe un număr ascuns. Sunt un om cu scaun la cap, ponderat, nu fac așa ceva, să dau telefoane. Să nu-mi mai pomenească numele, că ne vedem la tribunal. Ea a mai avut niște probleme și cu fostul soț, așa e ea, pusă pe ceartă, a menționat Gheorghe Turda pentru redacția Playtech-Impact.ro. 

După un scandal care pare să nu se mai termine, Gheorghe Turda regretă faptul că a decis să formeze un cuplu cu Nicoleta Voicu, despre care susține că nu își dorește să o mai primească în patul său niciodată.

Eu am făcut greșeala că am acceptat-o să-mi fie iubită, până n-am verificat-o. De fapt, femeia trebuie testată, înainte de a o aduce acasă. Cu Nicoleta nu vreau să mă împac, nu va fi acest lucru niciodată, m-am lămurit de partea ei de caracter, ca femeie, ca om. Nu aș mai primi-o în dormitorul meu, niciodată. Să fie sănătoasă și devreme acasă!, a mai precizat artistul.

Ce spune Nicoleta Voicu despre motivul despărțirii dintre ea și artist

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a povestit în cadrul unui interviu televizat, în urmă cu mai mult timp, faptul că ruptura dintre ei s-a produs din pricina lipsei de atenție a bărbatului. Nicoleta Voicu susține că acesta obișnuia să acorde mai multă grijă ieșirilor publice și carierei profesionale în detrimentul celor romantice, iar acest fapt a nemulțumit-o pe femeie.

Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99% îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţa şi, în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune. Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan!».

Urmăriți Impact.ro și pe