Nicoleta Voicu are probleme mari de sănătate după despărțirea de Gheorghe Turda. Ce spune despre boala ei (exclusiv)

Badea Violeta, Alexandrina Toader 21.07.2021, 12:44
Nicoleta Voicu are probleme mari de sănătate după despărțirea de Gheorghe Turda. Ce spune despre boala ei (exclusiv)

Nicoleta Voicu trece printr-o perioadă dificilă în ceea ce privește sănătatea. Artista a ajuns pe mâna medicilor după ce i-au apărut niște vânătăi care au început să explodeze una câte una pe picioare. Iată ce spune despre boala ei!

Nicoleta Voicu are probleme mari de sănătate după despărțirea de Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu trece prin momente cumplite din cauza anumitor probleme de sănătate. Artista a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor din cauza unor vânătăi care au început să apară rând pe rând pe picioare! Nicoleta Voicu s-a consumat foarte mult, în ultima perioadă, în ultimii doi ani, după ce s-a despărțit de celebrul cântăreț de muzică popular, Gheorghe Turda.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de un an, iar diferența de vârstă de 23 de ani nu a reprezentat un impediment pentru a se gândi la un viitor împreună. După un timp lucrurile nu au mai mers între ei și au ajuns să-și arunce vorbe grele prin presă.

Cântăreața de muzică populară i-a reproșat partenerului ei că este interesat doar de imaginea lui, Gheorghe Turda nu s-a lăsat mai prejos și a acuzat-o că este o femeie oportunistă și geloasă. În urma acestui scandal, Nicoleta Voicu s-a consumat foarte mult, iar acest lucru i-a afectat sănătatea.

„Pe fondul a tot ce am trăit, în ultima perioadă, în ultimii doi ani, cu tot ce s-a spus neadevărat în spațiul public, a fost un consum exagerat din partea mea cu toate dezmințirile cu care am venit să îmi păstrez imaginea curată.

În urma acestor lucruri mi-au ieșit niște vânătăi care m-au înspăimântat pentru că explozia lor a fost de necontrolat. De o lună și jumătate explodau în continuu, așa că în toată această perioadă am ținut legătura cu medicul de familie și mi-a prescris un tratament naturist care văd că își face efectul. Pe supărare așa a reacționat organismul meu”, a mărturisit Nicoleta Voicu în exclusivitate pentru playtech.ro.

Nicoleta Voicu are probleme mari de sanatate dupa despartirea de Gheorghe Turda
Nicoleta Voicu are probleme mari de sanatate dupa despartirea de Gheorghe Turda

Ce spune despre boala ei

Nicoleta Voicu este foarte îngrijorată din pricina acestei situații, deoarece diagnosticul pe care i l-au dat medicii este destul de grav și ar putea să-i pună viața în pericol.

 “Sunt vânătăi pe picioare din cauza coagulării sângelui. Sângele este foarte îngroșat și atunci se produc aceste vânătăi. Astfel, fiind foarte îngroșat circulă cu greutate prin ele.

Așa că orice cheag de sânge, pentru că în acele vânătăi sunt zeci de cheaguri de sânge, poate ajunge la creier sau plămâni și să dea embolie pulmonară sau să atace inima. Îți dă cu te pup, pa, pa!”, a mai spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...