Nicoleta Voicu s-a săturat de Gheorghe Turda și i-a făcut avansuri unei celebrități din România. Bărbatul a recunoscut tot

Mirabela Vasile 19.09.2020, 14:50
Nicoleta Voicu s-a săturat de Gheorghe Turda și i-a făcut avansuri unei celebrități din România. Bărbatul a recunoscut tot

Nicoleta Voicu i-a făcut avansuri unei celebrități din România. Vedeta s-a săturat de Gheorghe Turda și a trecut la ”atac”.  În spațiul public s-a tot vehiculat că Gheorghe Turda și interpreta de muzică populară au probleme mari în relații. Nu de puține ori aceștia s-au certat și împăcat deopotrivă. În urmă cu câteva luni, femeia chiar îl acuza pe Gheorghe Turda de infidelitate, însă acum se pare că povestea a luat o nouă turnură.

Nicoleta Voicu vine cu avansuri la adresa unei celebrități din România

Mihai Albu, celebrul designer de pantofi, a fost provocat în emisiunea ”La Măruță” să spună numele unei femei cunoscute din România care i-a făcut avansuri vreodată.

”Nicoleta Voicu. Ea e. Am spus ce am avut de spus. Nu pot să zic altceva. Ar fi fost, s-ar fi putut, dar nu s-a realizat. Nu s-a materializat. Nu am refuzat-o neapărat, dar nu s-a potrivit”, a spus fostul soț al Iuliei Albu.

Nicoleta Voicu i-a facut avansuri lui Mihai Albu
Nicoleta Voicu i-a facut avansuri lui Mihai Albu

De unde a pornit ruptura între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu

Nicoleta Voicu discutase deschis despre relație pe care o are cu Gheorghe Turda. Artista îl acuza în urmă cu câteva luni că este înșelată și nu știe ce să mai creadă.

„Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei. Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața. Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el”, a mărturisit Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Nicoleta Voicu primse un inel de la Gheorghe Turda, în semn de împăcare

La momentul acela, cântăreața de muzică populară a primit chiar un inel din partea lui Gheorghe Turda. Acela era semnalul de împăcare între cei doi.

„În momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare. Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu-i mergea cu mine și îl văd că dispare din bucătărie. Apoi, după câteva minute vine și scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare. Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă și într-un moment de liniște a zis așa „Știi ce mi-aș dori, dar să nu dai în presă.”, mai spunea Nicoleta Voicu.

După toate problemele din relație, Nicoleta Voicu s-a săturat de Gheorghe Turda. Așa că a decis să îi facă avansuri unei celebrități din România.

Urmăriți Impact.ro și pe