Nici nu s-au împăcat bine și deja o înșală. Gheorghe Turda a scos-o din minți pe Nicoleta Voicu

Rădulescu Valentin 21.07.2020, 19:56

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au avut parte de mai multe certuri de-a lungul timpului, lucruri ce au dus la despărțire și împăcare. Într-un final, relația dintre cei doi părea foarte stabilă, dar recent iubita lui Gheorghe Turda îl acuză de infidelitate. Ce a mărturisit Nicoleta Voicu?

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, relație complicată

Cei doi interpreți de muzică populară au o relație foarte complicată. De-a lungul timpului au avut parte de mai multe neînțelegeri, dar chiar și așa, cei doi nu au putut sta departe unul de celalalt din mai multe motive. Fanii lor sun mereu confuzi pentru faptul că nu pot lua o decizie pentru mult timp. Recent, Nicoleta Voicu a vorbit deschis despre relație pe care o are cu Gheorghe Turda. Artista îl acuză că o înșeală și nu știe ce să mai creadă.

„Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei. Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața. Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el”, a mărturisit Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Nici nu s-au împăcat bine și deja o înșală. Gheorghe Turda a scos-o din minți pe Nicoleta Voicu
Nici nu s-au împăcat bine și deja o înșală. Gheorghe Turda a scos-o din minți pe Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda i-a oferit un inel

După afirmațiile de infidelitate la adresa iubitului ei, Nicoleta Voicu a mărturisit și că a primit un inel din partea lui. Potrivit declarațiilor, acest inel ar fi un semn de împăcare între cei doi, iar artista s-a arătat foarte surprinsă de gestul lui Turda. Totodată, artista a decis să își petreacă noaptea la el, lucru ce ne arată că încă mai există speranță pentru relația lor.

„În momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare. Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu-i mergea cu mine și îl văd că dispare din bucătărie. Apoi, după câteva minute vine și scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare. Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă și într-un moment de liniște a zis așa „Știi ce mi-aș dori, dar să nu dai în presă. Să gravezi data ta de naștere și inițialele numelui meu.” Parcă eram într-un film. I-am zis că mergem, că facem. M-a surprins puțin. În spatele meu este tot timpul el, nu pot să scap de el, niciodată”, a mai adăugat Nicoleta Voicu.

Urmăriți Impact.ro și pe