Nicoleta Luciu, de nerecunoscut la o apariție publică. Ținuta a dezavantajat-o clar, fanii nu au mai contenit cu criticile. Foto

Badea Violeta 20.03.2023, 18:13

Nicoleta Luciu este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase vedete din țara noastră. Cu toate acestea, bruneta a fost criticată dur în mediul online pentru ținuta pe care a purtat-o, recent, la o prezentare de modă. Iată ce mesaje a primit soția lui Zsolt Csergo din partea răutăcioșilor!

Nicoleta Luciu, aspru criticată pentru ţinuta purtată

Nicoleta Luciu, în vârstă de 42 de ani, nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Deși nu se mai află la prima tinerețe și are la activ patru nașteri, bruneta rămâne una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, însă se pare că nu toate ținutele o avantajează.

De curând, vedeta a participat, în calitate de model, la prezentărea de modă a designerului român, Liza Panait, eveniment ce a avut loc la Palatul Mogoșoaia.

Nicoleta Luciu a purtat o rochie elegantă, confecționată din dantelă neagră. Fotografia cu ținuta sofisticată a fost publicată pe pagina de Facebook a creatoarei de modă. În dreptul imaginii, Liza Panait a oferit și câteva detalii despre rochia respectivă.

„Nicoleta Luciu este inspirată ca de obicei în alegerea ținutei. Aici prezintă o rochie elegantă și sofisticată. Este confecționată din dantelă neagră și are o jupă aurie care oferă un aspect luxuriant și strălucitor. Franjurii de la umeri și poale creează o mișcare fluidă și spectaculoasă, în timp ce forma asimetrică a fustei oferă o notă de unicitate chic.

Pensele marcate cu șnur prețios subliniază linia corpului, accentuând formele feminine. Această rochie poate fi purtată la orice eveniment special, fie că este vorba de o nuntă, o petrecere sau o cină elegantă. Cu siguranță vei atrage toate privirile!”, a scris designer-ul în mediul online.

Citește și Cum a reușit Nicoleta Luciu să „evadeze” de lângă soț. S-a aflat marele secret al vedetei (Exclusiv)!

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu

Cum au comentat internauții apariția Nicoletei Luciu

Deși și-ar fi dorit să rupă gura târgului cu creația sa, Liza Panait nu a reușit decât să stârnească un val de critici. Totodată, Nicoleta Luciu a fost mustrată de către fanii săi, motivul fiind tocmai modul în care aceasta s-a lăsat îmbrăcată. De asemenea, bruneta a fost pusă la zid și din pricina intervențiilor pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

„Inspirată?! Arată ca o babă.

N-are nicio legătură cu ce a fost… și-a facut operații care au banalizat-o.. e ca o nașă mare – așteaptă perinița!
Nici nu pot să mă uit la fotografii..

Chiar nu o avantajează deloc. Nici culoarea, nici forma rochiei. Și nici prezentarea.

Mie mi se pare o rochie de babă! Nu aș purta așa ceva!!!!

Nicoleta, poate că ar trebui să refuzi astfel de prezentări. Ținuta poate să fie ok pentru altcineva, la tine nu merge.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și Momentul uitat cu Nicoleta Luciu. S-a dezbrăcat în fața lui Giani Kiriță și a mii de oameni!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...