Cum a reușit Nicoleta Luciu să „evadeze” de lângă soț. S-a aflat marele secret al vedetei (Exclusiv)

Andrei Simion 28.11.2022, 08:57
Cum a reușit Nicoleta Luciu să „evadeze” de lângă soț. S-a aflat marele secret al vedetei (Exclusiv)

Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane, după o absență de aproximativ opt ani. În tot acest timp, ea a fost mamă cu normă întreagă, dedicându-se în totalitate soțului și celor patru copii ai familiei. Potrivit unei surse din anturajul celor doi, însă, se pare că revenirea vedetei la TV a fost intens negociată de către soți. Cum este condiționată și ce are bruneta interzis să facă. Declarații în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Nicoleta Luciu s-a întors la TV cu acceptul soțului

Modelul în vârstă de 42 de ani și soțul ei, Zsolt Csergo, au sărbătorit vara aceasta zece ani de când sunt împreună. În ciuda zvonurilor apărute de-a lungul timpului, cum că cei doi ar fi în prag de divorț, se pare că familia lor este, de fapt, una unită.

Ambii se ocupă și se sprijină în creșterea celor patru copii pe care-i au, Zsolt, în clasa a opta, și tripleții Kim, Karol și Kevin, în clasa a patra. Conform unei persoane apropiate cuplului, însă, se pare că bruneta nu a ieșit niciodată din cuvântul soțului, iar în casă nu se ia nicio decizie fără aprobarea bărbatului, mai ales atunci când vine vorba de copii.

„Zsolt se implică, în primul rând. Nu se ia nicio decizie fără acordul lui, până nu ne confruntăm și supunem la vot. Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotărârea, facem și ca ei, mai ales dacă au rezultate bune la școală și-și fac temele, iar ceea ce-și doresc este ok”, a povestit actrița apropiaților, potrivit Playtech.ro.

Nicoleta Luciu și soțul ei
Nicoleta Luciu și soțul ei

Ce reguli a impus Zsolt

Și decizia Nicoletei Luciu de a reveni pe micile ecrane a fost luată tot cu acordul soțului, cei patru copii fiind acum destul de mari. Cu toate acestea, există o condiție astfel încât aceasta să poată pleca de acasă. Ei bine, acest lucru nu trebuie să se întâmple în fiecare zi, ci numai o dată pe săptămână.

Tot bărbatul ar fi fost cel care și-a dat acordul ca ea să ofere interviuri, dar trebuie să ocolească subiectele ce țin de casă și copii.

Totodată, s-ar părea că refuzul de ultimă instanță al Nicoletei Luciu de a mai lua parte în proiectul „Asia Express”, în urmă cu ceva timp, alături de sora sa, are la bază tot interdicția dată de partenerul său de viață.

Urmăriți Impact.ro și pe