Nicolae Ciucă, răspuns neașteptat după ce a fost întrebat dacă se vede în viitorul guvern

Stan Filon 10.12.2020, 15:27
Nicolae Ciucă, răspuns neașteptat după ce a fost întrebat dacă se vede în viitorul guvern

Nicolae Ciucă este premierul interimar al României dar se pare că vrea mai mult. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă, la întâlnirea cu jurnaliştii. Nicolae Ciucă este ministrul Apărării şi are o relaţie destul de apropiată cu preşedintele Klaus Iohannis, cu care s-a văzut de mai multe ori, în ultimele luni, după cum a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu. 

Ce a spus Nicolae Ciucă atunci când a fost întrebat dacă se vede în viitorul guvern

Cu toate acestea, întrebat dacă se vede în viitorul Guvern, Bogdan Ciucă a spus că nu el decide acest lucru, însă a spus că vrea să-şi continue treaba. „Nu eu stabilesc. Îmi doresc să-mi fac treaba în continuare”, a precizat Ciucă. Acum nu se ştie exact dacă treaba de la Ministerul Apărării sau ca de la Palatul Victoria.

Nicolae Ciucă este premierul interimar al României, după ce Ludovic Orban a demisionat în urma rezultatului obţinut de partid la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

Ce a spus Nicolae Ciuca atunci cand a fost intrebat daca se vede în viitorul guvern
Ce a spus Nicolae Ciuca atunci cand a fost intrebat daca se vede în viitorul guvern

Nicolae Ciucă, militar de carieră

Nicolae Ciucă a fost șef al Statului Major al Armatei, un militar de carieră care s-a făcut remarcat prin prezența la numeroase misiuni militare în afara țării, precum Irak, Afganistan sau Bosnia. Ciucă a fost comandantul Batalionului 26 Infanterie (cunoscut și drept Scorpionii Roșii) pe care l-a condus în Afganistan și apoi în Irak. Bătălia de la Nassiria (Irak, mai 2004), în care trupele românești au fost conduse de Nicolae Ciucă, este prima batalie la care soldații români au fost combatanți activi după al doilea război mondial.

Nicolae Ciucă a devenit membru al Partiduui Naţional Liberal în luna octormbrie a anului 2020, după ce a fost numit ministrul al Apărării.

”Domnul ministru Ciucă este coleg cu noi, a luat decizia de a veni alături de noi în PNL. Este o onoare pentru mine că domnul ministru Ciucă a decis să facă acest pas de implicare. Domnul Ciucă şi-a servit ţara şi până acum şi îşi va servi ţara şi de acum încolo. Va fi candidat la Parlament. Personal, ca preşedinte al partidului, îl voi propune candidat pentru Senat”, a spus Ludovic Orban.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...