Nepotul lui Gigi Becali, implicat într-o bătaie la meciul FCSB – Universitatea Craiova. „Gata, că îl omori” – FOTO

Sorin Barbu 04.04.2022, 09:36

Nepotul lui Gigi Becali a fost implicat într-un scandal, la meciul FCSB – Universitatea Craiova. Potrivit informațiilor de la fața locului, Lucian Becali și prietenii lui au bătut un bărbat, chiar pe pe stadion, în zona VIP. Incidentul  a fost fotografiat.

Nepotul lui Gigi Becali, fotografiat când lovește un spectator

Au fost tensiuni foarte mari la meciul FCSB – Universitatea Craiova, chiar în tribuna VIP a „Arenei Naționale”. Printre cei implicați a fost și nepotul lui Gigi Becali. Jurnaliștii de la orangesport.ro, susțin că scandalul a pornit după ce prietenii lui Lucian Becali ar fi aruncat cu sticle de apă în iubita unui spectator. După ce li s-a cerut să se oprească, au tăbărât cu pumnii și picioarele pe acesta.

Printre cei mai agresivi, așa cum arată și fotografiile de la fața locului, a fost și nepotul favorit al patronului FCSB. Lucian Becali l-a lovit pe suporter chiar și în momentele în care acesta era căzut printre scaune. A apărut chiar o filmare în care se vede clar cum dă cu pumnii în acesta. La un moment dat se aude un prieten care îi spune: Gata, băi, că-l omori!”, „Luciane, gata, băi! Băi, opreşte-te, băi! ”.

Sursa menționată mai spune că intervenția bodyguarzilor nu a liniștit lucrurile. Dimpotrivă. Bărbatul ar fi încasat câteva lovituri și de la cei plătiți să asigure ordinea pe stadion.

„Nu înțeleg, habar nu am, nu răspund pentru nepoții mei, răspund pentru mine și familia mea. Dacă faci incidente nu mai poate să fie preferat, pentru mine sunt preferați ăia care sunt cuminți și își văd de treaba lor. Dacă face incidente e treaba lui, ce să îi fac?”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA.

Lucian Becali a fost implicat și în alte scandaluri violente

Lucian Becali nu este la prima ispravă de acest gen și este cunoscut drept un bărbat „iute la mânie”. În iulie 2014 a sărit să bată un ospătar, într-un club din stațiunea Mamaia, după ce nu a fost mulțumit de serviciile acestuia. Ziarul Replica a scris atunci că nepotul lui Becali a folosit mesele și scaunele drept proiectile, înainte de a fi imobilizat de bodyguarzi.

Cu șase ani mai devreme a fost implicat într-un alt incident. O dansatoare, dintr-un club de pe litoralul românesc, s-a plâns poliției că Lucian Becali a atins-o, a înjurat-o și i-a făcut propuneri indecente.

Tot Lucian Becali a înjurat-o și pe Adelina Pestrițu pe rețelele sociale, iar bruneta l-a dat în judecată. A fost găsit vinovat și instanța l-a obligat să plătească  daune de 19.000 de lei.

SURSA FOTO: as.ro 

 

Urmăriți Impact.ro și pe