Ce a făcut Adelina Pestrițu cu banii câștigați de la familia Becali. ”N-am vrut să mă îmbogățesc”

Rădulescu Valentin 31.03.2020, 20:15
Ce a făcut Adelina Pestrițu cu banii câștigați de la familia Becali. ”N-am vrut să mă îmbogățesc”

Adelina Pestrițu a fost într-un proces cu Lucian Becali timp de mai mulți ani, iar acesta a luat sfârșit cu ”victoria” fetei. Așadar, vedeta a câștigat de la nepotul lui Gigi Becali o sumă importantă de bani.

Ce a făcut Adelina Pestrițu cu banii câștigați de la familia Becali

Adelina a fost implicată într-un proces cu Lucian Becali, cel care i-a adus jigniri și acuzații grave, fiind pronunțat chiar și cuvântul ”prostituție” la adresa acesteia. Vedeta a câștigat procesul în 2019, atunci când Lucian Becali a fost pus să îi plătească un prejudiciu. Astăzi Adelina s-a ales cu 19.000 de lei. La numai 5 minute după ce banii i-au intrat în cont, aceștia au fost transferați unei asociații caritabile, respectiv Asociația Sonia Maria. Potrivit ei, acolo personalul medical are nevoie de echipamente medicale pentru copii.

„Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce? Vreau să va povestesc. În urma unui proces pe care l-am câștigat, instanța a decis că trebuie să-mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume. 
Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc, ca urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont și vor fi folosiți pentru achiziționarea acestor echipamentelor de protecție vitale pentru personalul de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, din București.
Iată că suferința mea s-a transformat în bucurie și deși cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru că niște oameni să fie ajutați să muncească că să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital.
Multă sănătate și iubire tuturor! #peace”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina sa de Instagram.

Ce a făcut Adelina Pestrițu cu banii câștigați de la familia Becali. ”N-am vrut să mă îmbogățesc”
Ce a făcut Adelina Pestrițu cu banii câștigați de la familia Becali. ”N-am vrut să mă îmbogățesc”

Adelina a făcut și declarații după câștigarea procesului

La aceea vreme, Adelina nu avea idee ce ar putea să facă cu atâția bani. Totodată, a ținut să menționeze că asta merită oamenii ce jignesc fără motiv. Acuzațiile făcute de Lucian Becali au afectat-o foarte tare pe vedetă. Procesul a ținut mai bine de doi ani, iar instanța a hotărât să îi fie plătit prejudiciul.

„În chemarea în judecată a avocaților mei, pârâtul a fost Becali Mihai-Lucian, care în urmă cu mai bine de 2 ani a făcut afirmații grave, defăimătoare, care mi-au afectat demnitatea și onoarea, iar după un proces și un apel care au durat mai bine de de 2 ani, instanța a hotărât că dl. Becali Mihai-Lucian va trebui să-mi plătească prejudiciu 19.000 lei”, dezvăluise vedeta în urmă cu un an, atunci când primise soluționarea favorabilă a speței din partea judecătorilor.

Urmăriți Impact.ro și pe