Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi, s-a însurat. Patronul FCSB a fost prezent, spunea că plătește el tot

Ana Anitoiu, Anca Lupescu 26.08.2021, 18:56

Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi, s-a însurat joi cu partenera lui. Patronul FCSB a fost prezent la eveniment și a făcut o glumă la care a râs toată lumea. În urmă cu aproximativ doi ani, latifundiarul din Pipera spunea că va plăti el nunta lui.

Cum a fost îmbrăcată mireasa lui Lucian Becali

A fost bucurie mare joi în familia lui Gigi Becali. Lucian, nepotul preferat al patronului FCSB, s-a căsătorit civil cu partenera lui, Iulia.  Cei doi au devenit soț și soție la Primăria din Voluntari, iar cel care i-a declarat căsătoriți a fost primarul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Lucian Becali a fost îmbrăcat într-un costum albastru simplu, cu o cămașă albă. Mireasa lui a ales o rochie albă simplă, dantelată, cu mâneci bufante și cu un decolteu foarte discret. Tânăra și-a purtat părul tuns până la umeri liber și ușor ondulat.

Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi, s-a insurat. Patronul FCSB a fost prezent, spunea ca plateste el tot
Gigi Becali, in spatele mirilor. Sursa: Captura foto prosport.ro.

Ce glumă a făcut Gigi Becali la nunta nepotului său favorit

Latifundiarul din Pipera a fost pus pe șotii la nunta nepotului său favorit. Deși are o mână imobilizată, Gigi Becali a luat certificatul de căsătorie și l-a analizat puțin, spre amuzamentul tuturor, parcă nevenindu-i să creadă că Lucian s-a însurat cu adevărat și nu mai este un burlac.

La fericitul eveniment au fost prezente și fiicele lui Gigi Becali, Alexandra și Teodora, precum și ginerele latifuniarului, Mihai Mincu, verii Lucian Tache și Cepi, Bogdan Ivanov, precum și Vasile Geambazi.

După ce au fost declarați soț și soție, Lucian Becali și Iulia s-au ocupat de o ședință foto, iar apoi s-au îndreptat alături de invitații lor către Adamo, un restaurant din nordul Bucureștiului, unde are loc acum petrecerea. Deschideți galeria foto de mai sus. Imaginile au fost surprinse de prosport.ro.

Când a promis Gigi Becali că va plăti pentru nunta nepotului său favorit

În anul 2019, când Lucian Becali a mers împreună cu partenera lui la nunta verișoarei sale, Teodora, latifundiarul din Pipera a fost impresionat. Patronul FCSB și-a dat seama încă de pe atunci că nepotul lui favorit avea să se căsătorească cu tânăra pe care a prezentat-o familiei. După ce și-a spus părerea, el a și făcut o promisiune importantă.

“Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, le-a spus Gigi Becali atunci nepotului său favorit și femeii cu care el a ales să își petreacă viața.