Muniție furată din sediul poliției din Mihăilești. Poliția Română este în alertă

Elena Avramescu 10.01.2022, 12:14
Muniție furată din sediul poliției din Mihăilești. Poliția Română este în alertă

Autoritățile din Giurgiu sunt în alertă. Se pare că a fost furată muniție dintr-un sediu de Poliție, fiind vorba despre un încărcător cu 17 gloanțe. Cel care a constatat lipsa echipamentului și a reușit să dea rapid alerta a fost ofițerul de serviciu. Astfel că a fost declanșată o anchetă la Inspectoratul General al Poliției Române.

Muniție furată din sediul poliției din Mihăilești

În  cursul zilei de astăzi a fost declanșată o anchetă la Inspectoratul General al Poliției Române. În aceste momente IPJ Giurgiu anchetează modul în care un încărcător cu 17 gloanțe a dispărut din sediul Poliției Mihăilești.

Un ofițer de serviciu de la Poliția Mihăilești a fost cel care a observat dispariția încărcătorului și i-a anunțat pe șefii săi. S-a aflat ulterior că ultima dată rastelul fusese verificat cu câteva zile înainte de sfârșitul anului, înainte de Crăciun. Conform primelor informații, ar fi vorba despre un încărcător de pistol Beretta și cartușe de 9 mm.

Munitie furata din sediul poliției din Mihailesti
Pistol

IPJ Giurgiu și IGPR au deschis o anchetă, cu scopul de a verifica dacă muniția a fost furată sau s-a pierdut, ambele cazuri fiind considerate extrem de grave.

La data de 23 decembrie 2021 a fost ultima verificare a rastelului de la poliția din Mihăilești, Giurgiu.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...