Accident rutier grav în Giurgiu. Din păcate, doi oameni au decedat iar alți patru sunt răniți

Elena Avramescu 03.08.2021, 12:50
Accident rutier grav în Giurgiu. Din păcate, doi oameni au decedat iar alți patru sunt răniți

Accident rutier grav în Giurgiu. Tragediile de pe șoselele românești par să nu se mai termine. Astfel că un nou eveniment rutier mortal s-a produs marți în România, pe A1 Bucureşti-Piteşti, în judeţul Giurgiu, unde două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite.

Accident rutier grav în Giurgiu

În aceste momente circulaţia este întreruptă la kilometrul 26 al Autostrăzii A1 pe sensul dinspre Piteşti către Bucureşti, în zona localităţii Poenari, judeţul Giurgiu, datorită unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.

Imediat după producerea accidentului, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenție Roata de Jos și Mihăilești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, trei echipaje SMURD și două ambulanțe SAJ. De asemenea, în sprijin se află și un elicopter SMURD.

Sunt anunțate șase victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, prinsă sub camion. Din nefericire, două persoane (un bărbat şi o femeie) au murit. Trei dintre ele sunt conştiente, iar o a treia persoană a fost preluată de elicopterul SMURD.

Accident rutier grav in Giurgiu
Accident rutier in Giurgiu

Accident rutier grav și pe E 85

În această dimineață s-a petrecut un accident rutier pe E 85, pe raza satului Cumpărătura, iar în urma impactului violent dintre două autoturisme au rezultat patru persoane rănite. Pompierii militari și personalul medical SMURD au declarat că cei patru nu sunt încarcerați, astfel că victimele erau conștiente și au primit îngrijiri medicale.

La fața locului a ajuns rapid și prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării, care se afla în drum spre Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Din cauza scurgerilor de carburanți pe șosea, a fost trimisă la fața locului și o autospecială de stingere, pentru sablarea carosabilului. Astfel că în sprijin au fost solicitate și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.