”Mumii de extratereștri”, prezentate în plenul Parlamentului din Mexic. Au 1000 de ani vechime

Stan Filon 14.09.2023, 14:27
”Mumii de extratereștri”, prezentate în plenul Parlamentului din Mexic. Au 1000 de ani vechime

Imagini cu două așa-zise ”mumii de extratereștri” au făcut înconjurul lumii, după ce acestea au fost prezentate fizic în plenul parlamentului din Mexic, în cadrul unor dezbateri care privesc viața extraterestră. Se pare că astfel de dezbateri sunt din ce în ce mai dese în guvernele lumii.

”Mumii de extratereștri”, prezentate în plenul Parlamentului din Mexic

Așadar, problematica extratereștrilor este din ce în ce mai des întâlnită în dezbateri serioase, care au loc în diferite guverne și Parlamente ale lumii. După dezbaterile din congresul american, iată că a venit rândul Mexicului să dezbată pe tema extratereștrilor și a fenomenelor extraterestre.

În cadrul dezbaterilor din parlamentul mexican, Jaime Maussan, un specialist autoproclamat şi controversat a prezentat două sarcofage care conțineau ceea ce el a numit ”mumii de extratereștri”. Aceste mumii au fost analizate în laborator și s-a constatat doar că vechimea lor este undeva la 1.000 de ani. Experții nu s-au pronunțat însă decât asupra vechimii. Cel care a prezentat mumiile spune însă că acestea sunt ”mumii de extratereștri”. Citește și Se face lumină în Univers. Marea desecretizare. Pentagonul oferă informații oficiale declasificate despre OZN-uri

”Nu fac parte din evoluţia noastră terestră”

„Acestea sunt fiinţe non-umane care nu fac parte din evoluţia noastră terestră”, a declarat el în cadrul unei sesiuni organizate de un deputat, Sergio Gutiérrez, în numele „interesului public”.

Mumiile descoperite în Peru au „o vechime de aproximativ 1.000 de ani”, a precizat el, citând analizele cu carbon 14 efectuate de Universitatea Autonomă din Mexic (UNAM). Institutul de fizică al UNAM a confirmat într-un comunicat de presă că a efectuat într-adevăr analize, dar numai pentru a determina vârsta şi nu originea specimenelor. Laboratorul „se distanţează de orice altă utilizare, interpretare sau denaturare a rezultatelor pe care le-a publicat”, se mai arată în comunicat.

Una dintre mumii a fost examinată de un antropolog. Concluziile sale sunt clare: ”mumia în cauză este de fapt o colecţie de diferite rămăşiţe umane mumificate”, scrie Huffington Post.

Maussan a spus că „mumiile” nu provin dintr-un OZN, ci au fost găsite în diatomit, un tip de rocă sedimentară formată în special din resturi de alge microscopice, scrie Sky News. Mai mult, jurnalistul mexican a menționat faptul că în urma scanării cu raze X s-a descoperit că unul dintre specimene avea „ouă” în interiorul său.

Americanii au cercetat și ei fenomenul

Acest subiect i-a captivat și pe americani. La 26 iulie, un fost ofiţer de informaţii, David Grusch, a declarat în faţa unei comisii a Congresului american că autorităţile muşamalizează dovezile privind existenţa extratereştrilor.
Grusch a asigurat este „absolut” convins că Statele Unite erau în posesia unui ovni, desemnat ca un „fenomen anormal neidentificat” („UAP”) de către autorităţile americane, şi chiar de restul operatorilor săi. Ctește și Detalii fascinante despre OZN-uri, confirmate oficial: conferința NASA care te va uimi

Americanii au făcut recent cercetări serioase privind fenomenul OZN-urilor. Au fost audiați foarte mulți piloți americani care au fost martori la astfel de întâlniri, iar concluzia a fost următoare: Nu se știe cu ce avem de-a face. Americanii au mai spus că dacă acea tehnologie este una chinezească sau rusă, acele țări sunt în avans cu mult față de tehnologia americană.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...