Florin Pastramă, dat dispărut? După ce s-a certat cu soția sa, acesta s-a „evaporat”. Brigitte este disperată

Ana Anitoiu 14.10.2020, 17:47
Florin Pastramă, dat dispărut? După ce s-a certat cu soția sa, acesta s-a „evaporat”. Brigitte este disperată

Florin Pastramă ar fi dispărut, după ce s-a certat cu soția sa, Brigitte Sfăt. Acesta a dat impresia că s-a ”evaporat” în urma conflictului.

Ce s-a întâmplat între Florin Pastramă și Brigitte, înainte ca el să dispară

De câteva zile, Florin Pastramă și Brigitte erau la Timișoara, împreună cu copiii lor. Acolo, ea și-a făcut și o intervenție estetică la buze.

Cei doi au avut un nou conflict puternic. Pentru că i-a fost frică să nu fie din nou bătută de Florin Pastramă, Brigitte s-a ascuns în baie.

Însă, atunci când a ieșit din baie, Brigitte Sfăt nu l-a mai găsit pe Florin Pastramă. El a plecat acasă fără acte și telefon mobil. În plus, Florin Pastramă a plecat îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurți și un tricou.

Florin Pastramă, dat dispărut? După ce s-a certat cu soția sa, acesta s-a
Florin Pastramă, dat dispărut? După ce s-a certat cu soția sa, acesta s-a „evaporat”. Brigitte este disperată

Brigitte Sfăt s-a gândit dacă să îl caute pe Florin Pastramă sau dacă să se întoarcă la București, alături de copii. Ea ar fi ales să pornească spre Capitală. Ar fi cerut ajutorul unui bărbat să îi pună antigel la mașină, potrivit spynews.ro.

De ce a fost bătută Brigitte de Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit după ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare pentru emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Recent, au apărut imagini în care Florin Pastramă a apărut în timp ce își bătea soția, într-un supermarket din București. Brigitte a ajuns la pământ și a fost împiedicată de soțul ei să se ridice.

La un moment dat, atenția lui Florin Pastramă s-a îndreptat către câțiva trecători care au văzut scena și i-au luat apărarea brunetei. Atunci, Brigitte s-a ridicat și a intrat în mașina ei de lux.

Ulterior, ei au spus că cearta ar fi început de la faptul că ea a comentat despre modul în care conduce el. Totuși, mai târziu, Brigitte a adăugat că totul a pornit de la bănuiala ei că soțul ei ar avea o amantă.

”Noi am început ziua foarte prost. Aveam un fel de tahicardie și am luat și un medicament. Toată ziua am fost foarte încordată. La orice îmi spunea, eu îi răspundeam tăios. De la o discuție la alta, i-am spus că nu e în stare nici să dea cu spatele, că nu e bun nici să fie șofer. (…)

Noi tot aveam discuții contradictorii în care îl întrebam cine e femeia care îmi trimitea mesaje și din cauza căreia era să mor. Eu nu exagerez cu nimic, era să mor în dimineața aia! (…) Eu am trăit cu ideea că el are o amantă și că nu știe cum să mai scoată bani de la mine”, a spus Brigitte Pastramă, la emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...