Motivul pentru care Tudor Chirilă s-a certat cu mama sa. Iarina Demian n-a fost prea înțelegătoare

Iancu Andreea 06.05.2022, 09:51
Motivul pentru care Tudor Chirilă s-a certat cu mama sa. Iarina Demian n-a fost prea înțelegătoare

Tudor Chirilă a devenit un artist cunoscut datorită carierei sale muzicale, alături de Vama Veche, trupa îndrăgită de mulți, ale cărei piese se cântă și astăzi. Puțini știu că fostul solist al formației a dezvoltat și un drum în sfera teatrului, ca actor. Iar inspirația sa a venit inclusiv de la mama sa, Iarina Demian, fostă actriță și actuală regizoare, cu care Tudor Chirilă a recunoscut că s-a certat de nenumărate ori. Motivul conflictului celor doi este unul neașteptat.

Care este motivul pentru care Tudor Chirilă s-a certat cu Iarina Demian, mama sa

Fostul jurat de la Vocea României este o prezență discretă când vine vorba despre viața sa personală, însă la un moment dat a ales să împărtășească un detaliu mai puțin cunoscut despre relația pe care o are cu mama sa. Tudor Chirilă, care activează inclusiv în teatru, s-a lovit de o situație mai puțin plăcută față de părintele său. Artistul a reușit să își recunoască greșeala.

Tudor Chirilă a dezvăluit în cadrul unei ediții a emisiunii „Teo Show” de la Kanal D că între el și mama sa au apărut inclusiv conflictele. El actor, ea regizoare a unui spectacol în care fiul său joacă, iar datele unei situații tensionate au fost înregistrate. Tudor Chirilă a recunoscut motivul pentru care s-a certat cu Iarina Demian, mama sa, ale cărei indicații a trebuit să le respecte pe scenă.

Motivul pentru care Tudor Chirilă s-a certat cu mama sa, Iarina Demian
Artistul Tudor Chirilă, despre relația cu mama sa

„Eu jucam foarte exagerat era prea caricatural”

Un spectacol jucat pe scena Teatrului Mic a fost cadrul în care cei doi s-au certat. Tudor Chirilă a primit reproșuri din partea mamei sale, care era nemulțumită de modul în care interpreta rolul din piesă. Iar de aici, discuțiile s-au aprins. Artistul a povestit că el și Iarina Demian au colaborat pentru realizarea unui spectacol, însă scânteile dintre ei nu au lipsit. Mai cu seamă că mama sa nu l-a menajat deloc pe fiul său.

„Pentru Iarina, profesia este importantă prin ea însăși, nu pentru că este mama lui Tudor Chirilă, iar eu spun Iarina Demian și vorbesc despre ea la persoana a treia pentru a aduce în atenția publicului că este regizor acum și fosta actriță a Teatrului de Comedie.

Eu jucam foarte exagerat era prea caricatural, era prea tușă îngroșată, nu era credibil, iar eu simțeam că e bine, iar ea spunea: ‘Măi, nu vreau să te mint, nu e bine, iar eu ziceam. Dacă simt că e bine, mă bazez mult pe instinct’, iar ea mi-a răspuns: ‘Dacă e bine, atunci pot să plec acasă, de ce ai mai chemat un om aici’. La mine dacă-mi zici pe loc nu fac apoi mă calmez mă răcesc și fac. N-am rata conflicte, ne-am certat de ne-au sărit capacele.”, a dezvăluit artistul Tudor Chirilă.

Artistul, despre valorile transmise copiilor săi. Ce relație are Tudor Chirilă cu micuții săi

Pentru că relația cu mama sa este una în care bunele și relele sunt acceptate deopotrivă, Tudor Chirilă consideră că este indicat ca micuții să își vadă părinții chiar și de la vârste fragede în postura de oameni. Iar acest fapt implică inclusiv recunoașterea greșelilor. Artistul chiar și-a cerut iertare în fața copiilor săi, iar reacția unuia dintre ei l-a impresionat.

„Sunt foarte bun la a-mi cere scuze, iar unul dintre copii mi-a spus ‘Da, da știam că vei veni să-ți ceri scuze’. Cred că e important să le arăți copiilor că și tu greșești, pentru că una dintre greșelile foarte importante e că copii cresc cu idea că noi suntem perfecți, le retezăm posibilitatea de a gândi critic. Tu le impui cu pumnul în gură că ești o autoritate, care știe mai bine și culmea e că nu știm mai bine.”, a explicat Chirilă.

Tudor Chirilă formează un cuplu din 2012 cu frumoasa lui parteneră Iulia Mîzgan, alături de care are doi copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...