Motivul pentru care Ruby a slăbit atât de mult. Cântăreaţa a recunoscut: “Schiloadă”

Ana Anitoiu 04.05.2021, 13:56

Ruby a dezvăluit motivul pentru care a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Cântăreața a recunoscut că nu este deloc mulțumită de felul în care a ajuns să arate și că nu a cântărit atât de puțin nici după ce s-a întors din competiții dificile precum ”Asia Express” și ”Survivor România”.

De ce a slăbit Ruby atât de mult

Cântăreața s-a filmat într-un Instastory arătând mult mai slabă decât de obicei, cu paranteză între picioare. Ruby a recunoscut întotdeauna că este foarte pofticioasă și că îi place mai degrabă să aibă forme decât să fie piele și os. Dacă în ”Asia Express” avea o poftă imensă de cartofi prăjiți cu brânză, iar la ”Survivor România” chiar a mâncat din gunoaie, în ultima vreme, apetitul a părăsit-o aproape de tot. Ea a dezvăluit care a fost motivul. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arată artista acum!

”Schiloadă sunt! Cred că am 20 de kile. Slabă, foarte slabă. N-am mâncat nimic zilele astea. În patru zile am ciugulit în trei mese – trei guri de orez, trei guri de șaorma și aproape un ou fiert cu cartofi prăjiți. Am fost stresată cu noul clip. Nu am fost niciodată atât de slabă, nici când m-am întors din Asia Express sau de la Survivor. Am şi paranteze… Dar îmi revin eu!”, a spus Ruby pe Instastory.

Ruby a slabit mult. Cantareata a dezvaluit motivul
Ruby

Cum a ajuns Ruby să mănânce din gunoaie. ”A fost un moment atât de fericit pentru mine”

Dacă stresul pentru noul ei videoclip i-a pus capac artistei, nu s-a întâmplat același lucru în condițiile vitrege pe care le-a îndurat la ”Survivor România”. Atunci, a ajuns să mănânce din gunoaie, scandalizându-și colegii. Cântăreața a povestit că atunci când a găsit o porție de orez într-un sac menajer i s-au umplut ochii de lacrimi de fericire. A mâncat mulțumită, fără să țină cont de temerile coechipierilor ei cu privire la problemele de sănătate cu care s-ar fi putut alege. Vezi AICI cum arăta Ruby înainte să devină celebră!

”Ăștia se uitau la mine și îmi ziceau să mă potolesc. Eu m-am dus direct țintită pe sac, l-am deschis, am văzut o casoletă cu un orez care avusese un sos și mi se umpleau ochii de lacrimi, pentru că a fost un moment atât de fericit pentru mine. În momentul în care am ținut în mână casoleta aia am simțit că am fentat tot sistemul, am câștigat, eram deja în finală. Colegii ziceau ești nebună, cum să mănânci din gunoi, uite cât a stat în soare, cine știe de când e aici, cine știe cine a mâncat din ea. Eu zic, bă sunteți nebuni la cap, suntem morți de foame. Am băgat cu mâna talentat”, a povestit Ruby care a suferit de foame și în ”Asia Express”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI