Fosta soţie a unui mare actor a ajuns să cotrobăie în gunoaie pentru a avea ce mânca. Imagini şocante

Ana Anitoiu 20.01.2021, 21:16

Fosta soţie a unui mare actor a ajuns să cotrobăie în gunoaie pentru a avea ce mânca. Au apărut imagini șocante cu femeia care obișnuia să fie model. Pe vremuri, toți bărbații întorceau capul după ea. Acum, este de nerecunoscut. Declarația pe care a făcut-o despre situația în care a ajuns este de necrezut.

A fost soția unui mare actor și a ajuns să caute în gunoaie

Pe vremuri, Loni Willison, fosta soție a actorului Jeremy Jackson din serialul ”Baywatch”, avea o siluetă de invidiat, un zâmbet perfect și un păr lung și blond, lăsat pe umeri. Astăzi, femeia, în vârstă de 37 de ani, este de nerecunoscut. Tunsă scurt și mai slabă, a fost fotografiată în timp ce căuta prin tomberoanele de gunoi din Venice Beach, California de Sud, după ce a rămas fără loc de muncă și fără casă. Trăiește așa de câteva luni.

Conform unei apropiate a actorului, starul hollywoodian a refuzat să o ajute pe fosta lui soție, de care s-a despărțit în anul 2014. El a cunoscut succesul interpretându-l pe Hobie Buchanan în serialul ”Baywatch”, între anii 1991 și 1999, alături de Pamela Anderson și David Hasselhoff.

Fosta sotie a unui mare actor a ajuns sa cotrobaie in gunoaie pentru a avea ce manca. Imagini socante
Loni Willison și Jeremy Jackson (centru). Fosta sotie a actorului, ajunsa fara adapost

Ce a spus soția fostului actor despre faptul că a ajuns să caute în gunoaie

Pe de altă parte, în luna octombrie a anului trecut soția fostului actor a spus că nu a vorbit cu acesta și că nu vrea ajutor de la nimeni. Loni Willison, care a fost căsătorită cu Jeremy Jackson între anii 2012 și 2014, ar fi dependentă de alcool și de droguri. Pe vremuri, femeia apărea pe copertele unor reviste, înainte să intre într-un colaps, în anul 2016.

”Nu am vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, mă descurc bine. Nu vreau să mă ajute nimeni. Pot să trăiesc singură. Am tot ce am nevoie chiar aici. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să-i văd. Nici ei nu vor să mă vadă pe mine. Nu am un telefon mobil. Am mâncare și un loc în care să dorm. Mai primesc un ban de ici-acolo și este mâncare în pubele și pe lângă magazine. E o grămadă”, a spus ea.

Ce a făcut fosta soție a actorului, înainte de a ajunge să caute în gunoaie

Loni Willison a lucrat ca asistentă într-o centru de chirurgie estetică din Los Angeles. Însă, în anul 2016, și-a pierdut locul de muncă. Apoi, a pierdut și casa în care locuia. Nu a mai avut bani ca să plătească o chirie și a ajuns pe străzi. S-ar fi confruntat cu probleme psihice și ar fi devenit dependentă, mai exact, de drogul extrem de periculos numit metamfetamină.

În imaginile ce au fost surprinse recent, femeia apare în preajma unui tomberon, trăgând după ea un cărucior plin de lucruri, inclusiv o saltea. Loni Willison nici nu poartă pantofi în imagini. Ea a apărut trasă la față, cu o pereche de șosete roșii, o pereche de pantaloni pătați, un top alb și o giacă neagră, descheiată, cu gluga pusă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...