De ce vocea lui Sindy de la Survivor este ciudată. Incredibil ce i-au putut spune medicii

Ana Anitoiu 04.05.2021, 07:59

Sindy de la Survivor România 2021, la care multe persoane au observat că are o voce ciudată, este cu adevărat o ”Războinică”. Concurenta a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate încă de când s-a născut și că în urmă cu doi ani medicii i-au stabilit un diagnostic înspăimântător. Au urmat intervenții chirurgicale și o perioadă în care a slăbit atât de mult încât îi era greu să se mai uite în oglindă.

Sindy de la Survivor, dezvăluiri despre familia ei. ”Sora mea geamănă m-a vindecat”

Concurenta care a fost eliminată de la Survivor România 2021 a avut o copilărie frumoasă, în Brașov, deși a avut probleme de sănătate de la începutul vieții. Are o soră geamănă cu care nu seamănă și despre care a spus că a vindecat-o cu energia ei specială, într-o perioadă foarte dificilă.

”Tata a lucrat la fabrica de uraniu, acum este pensionar. S-a apucat de construit case și eu îl ajut mult, începând de la fundație până la acoperiș. Am dat glet, am făcut lambriuri, am pus gresie. Merg cu el de când aveam 10 ani. Învăț lucruri noi foarte repede. Mama a lucrat în comerț toată viața ei, am avut și un magazin alimentar câțiva ani de care s-a ocupat doar ea”, a povestit ea pentru Viva!.

Motivul pentru care vocea lui Sindy de la Survivor este ciudata. Ce i-au spus medicii
Sindy de la Survivor

Sindy de la Survivor, despre cele mai frumoase amintiri din copilărie

De asemenea, Sindy de la Survivor România 2021 a povestit că cele mai frumoase amintiri din copilărie sunt momentele pe care le-a petrecut alături de părinții mei. Concurenta eliminată din competiția din Republica Dominicană obișnuia să meargă adesea cu familia la pădure, unde se distrau pe cinste.

”Mergeam des la pădure, făceam foc de tabără, mâncam, ne jucam cu tata, care este mai sportiv. El a făcut arte marțiale, pe el l-am moștenit. Părinții mei m-au susținut tot timpul. Am o relație foarte bună cu sora mea, are o energie interioară care m-a vindecat într-o perioadă grea a vieții mele. Cel mai important sfat l-am primit de la tata, care mi-a spus mereu să nu am încredere în oricine și în toată lumea și să nu fiu așa grăbită. Am fost mereu repezită și m-am născut prima”, a mai spus ea.

Sindy de la Survivor România 2021, probleme de sănătate grave

În ciuda faptului că a avut probleme de sănătate încă de la naștere, Sindy n-a stat departe de sport. A făcut gimnastică artistică timp de un an, pe vremea când avea doar șase ani. La vârsta de 10 ani a fost alături de tatăl ei la kempo, după care timp de trei ani a făcut și atletism. La vârsta majoratului s-a înscris la un club de dans latino. Înainte de a pleca în Republica Dominicană făcea kickboxing și street workout – o combinație între fitness, parkour și gimnastică. În ciuda firii ei active, în urmă cu doi ani a primit un diagnostic cumplit.

”Am avut două operații, în urmă cu doi ani. M-a afectat și fizic, și psihic, am pierdut 15 kilograme, nu puteam să mănânc, o lună am stat internată în spital. Avem dureri abdominale foarte mari, doctorii nu știau ce problemă am. Se inflamase apendicele, am făcut peritonită și a fost complicat. După o lună de zile, aveam din nou dureri, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia.

Am avut o presimțire că nu este acest diagnostic, nu am fost la operație, am mai fost la un medic, care a descoperit că am sindrom aderențial pelvin după prima operație. A urmat o altă operație, am trecut printr-un șoc anafilactic în urma unei doze prea mari de antibiotic date de un medic, ceea ce a dus și la pierderi foarte mari de memorie. Nici nu puteam să mă mai uit în oglindă, ajunsesem la 45 de kilograme la 1,65 m”, a povestit Sindy de la Survivor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...