Motivul pentru care Ramona, sora vitregă a lui Fulgy, şi-a retras plângerea făcută pe numele fiului Clejanilor. Detalii incredibile

Badea Violeta 12.07.2021, 14:03
Motivul pentru care Ramona, sora vitregă a lui Fulgy, şi-a retras plângerea făcută pe numele fiului Clejanilor. Detalii incredibile

După numeroase acuzații care i se aduc, Fulgy mai primește și vești bune! Ramona, fiica renegată de Ioniță de la Clejani, a decis să-și ierte fratele vitreg după ce acesta a amenințat-o în mod repetat. Iată motivul pentru care Ramona şi-a retras plângerea făcută pe numele fiului Clejanilor. Detalii incredibile!

Motivul pentru care Ramona, sora vitregă a lui Fulgy, şi-a retras plângerea făcută pe numele fiului Clejanilor

Zilele trecute, Ramona Manole, sora vitregă a lui Fulgy, a cerut la Poliție ordin de protecție împotriva fiului lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani. Femeia a spus că fratele ei vitreg a ameninațat-o cu moartea pe ea și pe copiii ei. Fiul Clejanilor trebuia să ajungă din nou în fața judecătorilor, după ce a fost deja pus în arest la domiciliu. Fulgy a fost acuzat de un jurnalist că l-a lovit cu pumnul şi i-a furat telefonul mobil.

Astăzi, 12 iulie, Ramona a revenit la sentimente mai bune și a mers la Judecătoria Sectorului 3, unde și-a retras plângerea penală pe care a depus-o pe numele fratelui său vitreg. Principalul motiv pentru care a recurs la acest gest neașteptat este mila și faptul că este credincioasă, potrivit celor de la Antena 3. Totuși, Ramona de la Clejani susține că îi este teamă să mai iasă din casă.

Motivul pentru care Ramona, sora vitrega a lui Fulgy, si-a retras plangerea facuta pe numele fiului Clejanilor
Motivul pentru care Ramona, sora vitrega a lui Fulgy, si-a retras plangerea facuta pe numele fiului Clejanilor

Fulgy este arestat la domiciliu pentru 30 de zile

Problemele se țin lanț de fiul Clejanilor! Tânărul va sta în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3, după ce fiul Clejanilor a fost acuzat de un jurnalist că l-a lovit cu pumnul și i-a furat telefonul mobil. În cazul în care tânărul va încălca această măsură, atunci Fulgy riscă arestul preventiv.

“Mandat de arestare la domiciliu pentru 30 de zile pe numele lui Fulgeraş Manole Dan Constantin, băiatul Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani. A primit această măsură după ce l-a tâlhărit pe un coleg jurnalist de la o altă televiziune şi mai apoi i-a dat un pumn. Respectivul coleg a şi scos certificat de la Institutul de la Medicină Legală.

A primit acest mandat de arestare la domiciliu pentru 30 de zile, însă trebuie să îl respecte. Nu are probabil să mai facă live-uri, sau să ia legătura cu anumite persoane, nu are voie să părăsească domiciliul. Dacă cumva a pus piciorul în afara domiciliului pe care l-a declarat la instanță, automat acesta va primi măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, această măsură îi va fi înlocuită cu arestul preventiv.”, a declarat avocatul lui Fulgy, la Antena 3.