Cum a fost Fulgy salvat de Johnny Depp de la moarte. S-a aflat tot despre fiul rătăcitor al Clejanilor

Nicu Stan 08.07.2021, 19:03
Cum a fost Fulgy salvat de Johnny Depp de la moarte. S-a aflat tot despre fiul rătăcitor al Clejanilor

Cum a fost Fulgy salvat de Johnny Depp de la moarte. S-a aflat tot despre fiul rătăcitor al Clejanilor. Ce nenorocire a pățit fiul Clejanilor, vedeți în articolul de mai jos.

Fulgy, la un pas de moarte când era mic. Johnny Deep l-a salvat de la moarte

S-a aflat cum a fost Fulgy salvat de celebrul actor Johnny Depp de la moarte. Ce a pățit fiul rătăcitor al Clejanilor.

Fulgy ocupă prima pagină a tabloidelor cu scandalurile în care a fost implicat. Puțini știu prin ce dramă a trecut fiul Clejanilor în copilărie, după ce a fost ars pe piele. Cristi Brancu a povestit că tânărul a fost salvat de la moarte chiar de Johnny Depp, acesta fiind prieten cu familia de la Clejani de mai mulți ani.

Celebrul actor se cunoaste cu Clejanii de multi ani
Celebrul actor se cunoaste cu Clejanii de multi ani

Numai în pielea Clejanilor să nu fii

”Clejanii sunt niște părinți cu nervii întinși la maxim. Își dau seama că au de lucru cu copiii lor, își dau seama că lucrurile trebuie puse la punct în privința copiiilor lor, dar ar dori să fie lăsați în pace, dar tot ei sunt conștienți că nu vor fi lăsăți în pace pentru că sunt de la Clejani și Clejanii sunt un brand, iar lumea încearcă să tragă din acest subiect tot ceea ce se poate.

Cred că cel mai greu rol care există în acest moment ca tată, este să fii tatăl lui Fulgy. Pentru că Fulgy a fost un copil care a avut un accident când a fost mic, pe care mi l-a povestit și mie, a fost ars pe piele. Johnny Depp a fost cel care l-a salvat și el a rămas cu semne”, a povestit Cristi Brancu, potrivit cancan.ro.

De ce s-a tatuat Fulgy

Pentru a acoperi semnele apărute în urma accidentului, Fulgy a decis să își facă mai multe tatuaje. Ioniță și Viorica de la Clejani au încercat să își țină fiul cât mai departe de anturajele nesănătoase, însă tânărul a descoperit singur ”această lume”.

Cristi Brancu a făcut lumină și asupra tatuajelor pe care și le-a făcut Fulgy. Aceste au fost făcute tocmai pentru a ascunde urmele tragideiei prin care Fulgy ar fi trecut.

Fulgy, nepregătit pentru anturaj

”Și-a făcut anumite tatuaje tocmai pentru a acoperi aceste semne. Fulgy, tocmai pentru că a avut acest accident, a fost ținut în casă sau către studiu cât mai mult, pentru a nu intra în anturaje în care, dacă Viorica și Ioniță poate cântau, să nu îi placă acest anturaj.

Fulgy, la un moment dat, a descoperit această lume pentru că a devenit major, completat cu faptul că el a făcut muzică clasică, și într-adevăr, ca artist de muzică clasică, poți să fii apreciat într-o modalitate importantă într-o anumită zonă, dar nu poți să fii respectat cum ai fi dacă ai fi artist de muzică clasică în străinătate”, a mai spus Cristi Brancu.