Un nou episod uluitor cu Fulgy: a sunat la 112 și și-a dat în primire familia. ”Gata, am scăpat”

Ana Anitoiu 10.07.2021, 11:03

Fulgy a fost protagonistul unui nou episod uluitor în familia lăutarilor Viorica și Ioniță de la Clejani. Tânărul a sunat la 112 și și-a dat în primire părinții, dar a avut parte de o surpriză din partea polițiștilor.

De ce a sunat Fulgy la 112

Mai exact, Fulgy a sunat la 112 și a reclamat că a fost sechestrat în casă și ”șantajat” de familia lui. Tânărul în vârstă de 23 de ani a spus că își dorește să aibă ”o viață liberă” și a ținut să precizeze că nu consumă droguri și alcool. El a menționat că voia să meargă la prietena lui, deși ulterior a spus că este burlac.

Când au ajuns la locuința Clejanilor, polițiștii l-au găsit pe Fulgy în fața casei. Tânărul le-a spus că a ieșit pe geam, deoarece ușile au fost închise. După ce au plecat oamenii legii, el s-a cazat la un hotel. „Am scăpat oameni buni, se oare că justiţia a făcut dreptate, iar eu sunt liber, neliniştit şi burlac”, a continuat fiul lăutarilor.

Un nou episod uluitor cu Fulgy a sunat la 112 si si-a dat in primire familia. Gata, am scapat
Fulgy

Cu ce surpriză s-a ales Fulgy din partea polițiștilor

În ciuda faptului că a anunțat că ”justiția a făcut dreptate”, Fulgy s-a trezit cu o surpriză neplăcută din partea polițiștilor. Agenții care au intervenit după apelul lui la 112 l-au sancționat cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru că reclamațiile lui nu au putut fi confirmate.

„În dimineața de 10 iulie, în jurul orei 03.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că este lipsit de libertate, că nu poate părăsi imobilul. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 12 care l-au găsit pe apelant în fața locuinței.

În interior casei se află familia acestuia, care la acel moment dormea. Având în vedere situația înregistrată, precum și alte aspecte reclamate, toate neconfirmate, tânărul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform O.U.G. nr. 34 din 2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență”, arată o informare a Poliţiei.

Fulgy, despre cum s-a cumințit

După ce a fost prins drogat la volan, iar tatăl lui l-a reclamat la Poliție, deoarece el l-ar fi agresat, Fulgy a spus că și-a schimbat radical stilul de viață. Fiul Clejanilor ar fi început un program strict, dar se pare că liniștea din familia lui n-a avut viață lungă.

”Mi-am schimbat stilul de viață foarte tare. Luni am antrenament, marți piscină, antrenament, miercuri călărie, joi relaxare, în parc, vineri la fel. Am 4 bodyguarzi, care sunt tot timpul cu mine, mașină în față, mașină în spate, pentru protecție… Tata e fericit, mama e fericită, eu sunt fericit, Marga e fericită. Vorbesc în numele familiei mele acum: nu ne interesează de alți oameni decât de noi. Cine e în filmul cu noi, ne iubește, ne respectă…”, a spus el. Vezi AICI cum susține Fulgy că a devenit milionar!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...