Polițiștii nu l-au iertat pe Fulgy după circul cu părinții. Fiul Clejanilor a fost reținut pentru tâlhărie – Update

Ana Anitoiu 11.07.2021, 11:49

Polițiștii nu l-au iertat pe Fulgy după circul pe care l-a făcut cu părinții săi. Agenții l-au sancționat după ce s-au prins că fiul Clejanilor i-a mințit în față, în noaptea de vineri spre sâmbătă, spunând că a fost sechestrat de familia sa.

Update. Fulgy a fost reținut pentru tâlhărie

Update: Fulgy a fost reținut pentru tâlhărie, sâmbătă după-amiază, după ce a lovit cu pumnul un jurnalist și i-a furat telefonul mobil. Bărbatul agresat a sunat la 112, iar până la sosirea polițiștilor și-a recuperat telefonul.

Înainte de acest incident, sâmbătă dimineață, Fulgy a mers la poliție să facă o plângere împotriva tatălui său, după ce acuzase că familia lui l-a sechestrat în casă și îl șantajează. Însă, chiar înainte de a semna, fiul Clejanilor a rupt hârtia, spunând că nu îi poate face așa ceva părintelui său.

De ce surpriză au avut parte polițiștii după apelul lui Fulgy

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Fulgy a sunat la 112 și a reclamat că este sechestrat în locuința familiei sale. În plus, el a spus că părinții săi îl șantajează, precizând că are 23 de ani, nu consumă droguri și merită să fie liber. Totuși, atunci când au ajuns la fața locului, polițiștii au avut parte de o surpriză.

”În dimineața de 10 iulie, în jurul orei 03.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că este lipsit de libertate, că nu poate părăsi imobilul. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 12, care l-au găsit pe apelant în fața locuinței. În interiorul casei se afla familia acestuia, care la acel moment dormea”, a transmis Poliția.

Politistii nu l-au iertat pe Fulgy dupa circul cu parintii. Ce i-au facut dupa ce s-au prins ca i-a mintit in fata
Fulgy

Ce amendă a primit Fulgy

În urma acestui episod, Fulgy a fost sancționat de polițiști. Însă, amenda pe care a primit-o fiul Clejanilor ar trebui să reprezinte un fleac pentru tânăr, în contextul în care s-a lăudat recent că a ajuns milionar ”pe spatele lui”.

”Având în vedere situația înregistrată, precum și alte aspecte reclamate, toate neconfirmate, tânărul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform O.U.G. nr. 34 din 2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență”, se mai arată în comunicatul Poliţiei, remis sâmbătă.

Cum a făcut avere Fulgy

Recent, fiul cuplului Viorica și Ioniță de la Clejani s-a lăudat că a reușit să își facă o avere pe cont propriu. Tânărul în vârstă de 23 de ani susține că îi ia doar cinci minute ca să compună melodii pe care apoi le vinde cu sume importante de bani. Mai exact, cu 2.500 – 5.000 de euro. În plus, ar avea și alte surse de venit.

”Am făcut bani dintr-un program pe care nici nu l-am plătit, e un trial version. La mine e simplu, stau 5 minute, mă gândesc, fac o piesă, și o vând cuiva cu 2.500 – 5.000 de euro. Eu sunt milionar de când m-am născut. Mama, dacă vrea, ia un milion de euro dacă zice «pâs» la nuntă. Acum sunt milionar pe spatele meu, normal. Eu am vândut piese la oamenii mei, o să auziți de ei pe canalul meu de youtube. Am vorbit cu Tzanca Uraganu, am vorbit cu Biju, cu Elis Armeanca, am vorbit cu Marinică Nămol, am vorbit cu mama mea, cu tatăl meu, de piese…”, a spus fiul Clejanilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...