Motivul pentru care Radu Vâlcan a plâns la primele două sarcini ale Adelei Popescu. ”A urlat ore întregi”

Badea Violeta 09.07.2021, 13:24

Radu Vâlcan și Adela Popescu așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor. Prezentatoarea de la Pro Tv urmează să devină din nou mamă foarte curând. Blondina este programată să nască la mijlocul acestei luni și intenționeză să nască tot natural. Soțul său este extrem de emoționat și a recunoscut că a plâns și la primele două sarcini ale Adelei Popescu.

Motivul pentru care Radu Vâlcan a plâns la primele două sarcini ale Adelei Popescu

Adela Popescu, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Vedeta ar urma să nască pe la mijlocul lunii iulie și intenționeză să-și aducă pe lume cel de-al treilea fiu tot pe cale naturală, deoarece crede că durerile sunt aceleași.

„Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci.

Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație”, spunea prezentatoarea TV, în urmă cu ceva timp.

Dacă Adela Popescu a mai trecut de două ori prin această experiență și știe deja la ce să se aștepte, Radu Vâlcan nu-și mai încape în piele de emoție. Acesta a dezvăluit în podcastul lui Mihai Morar că se teme pentru soția. Radu Vâlcan și-a amintit de experiențele dureroase prin care a trecut Adela Popescu la primele două sarcini.

Adela Popescu la a doua nastere
Adela Popescu la a doua nastere

„A urlat ore întregi”

Radu Vâlcan și-a amintit cu groază de momentele grele prin care a trecut în timp ce Adela era în travaliu. Acesta a povestit că soția sa a suferit foarte mult la primele două sarcini. Vedeta a trebuit să facă față unor dureri cumplite, deoarece a avut parte de unele complicații din cauza unor probleme la spate.

„Când Adela era în travaliu am plâns. A fost în travaliu 12 ore la a prima sarcină. Am plâns pentru că o auzeam pe ea prin ce dureri trecea. De fapt, așa a fost la ambii copii, și din cauza unei probleme pe care o are la spate, practic, sarcinile îi apăsau pe nervul sciatic. Durerile erau cumplite, așa că am plâns de față cu toți. A urlat ore.

Mai tăcea, iar urla. A trecut prin două nașteri naturale și vrea și a treia să fie la fel. La Andrei, travaliul a durat 5 ore, dar durerea a fost mai mare, pentru că efectiv a născut pe viu, fără ca epidurala să-și facă efectul. Acum suntem pe final de sarcină, deja are contracții foarte dureroase. Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat”, a mărturisit Radu Vâlcan, la podcastul lui Mihai Morar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...