Cum arată noua casă a Adelei Popescu şi a lui Radu Vâlcan. Designul este unul inedit: “E ciudat. Nu e o casă clasică. Avem uşi care nu se văd”

Nicu Stan 14.06.2021, 14:48

Cum arată noua casă a Adelei Popescu şi a lui Radu Vâlcan. Designul este unul inedit: “E ciudat. Nu e o casă clasică. Avem uşi care nu se văd”. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Adela Popescu s-a mutat în casă nouă anul trecut. Cât de bine arată proprietatea

Cum arată noua casă a Adelei Popescu şi a lui Radu Vâlcan. Designul casei celor două vedete este unul inedit.

Radu Vîlcan și Adela Popescu s-au mutat în casă nouă în luna decembrie a lui 2020. Astfel, prezentatoarea TV nu evită să posteze imagini pe rețeaua de socializare din vila în care locuiește acum și se poate spune, după imaginile văzute, că locul este de vis, parcă rupt din cele mai renumite reviste de design interior.

Casa Adelei Popescu
Casa Adelei Popescu

Adela Popescu a rămas acasă pentru că este gravidă

Se cunoaște faptul că Adela Popescu a luat o pauză de la televiziune, fiind nsărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului pe care îl formează cu Radu Vâlcan. Vedeta a vrut să se protejeze în acest fel împotriva coronavirusului, iar casa cea nouă este locul perfect în care să se relaxeze și să se izoleze în această perioadă.

Normal, schimbări de făcut prin sau pe lângă casă se găsesc întodeauna. De curând, Adela Popescu a dezvăluit că a montat o lampă de ceramică în dormitor și că acum nu mai are nicio scuză să nu citească.

Casa Adelei Popescu, ultramodernă

Din fotografiile pe care Adela Popescu le împărtășește cu fanii ei, se poate observa că totul este ultramodern, iar piesele de mobilier au un aspect unitar, recomandat de specialiștii în design de interior.

Vila în care Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei doi copii al lor s-au mutat în decembrie are trei dormitoare, living, mansardă și o bucătărie. Este mai spațioasă decât vechea lor casă și mult mai bine împărțită.

Radu Vâlcan, pasionat de bucătărie

În momentul în care au ales spațiul în care vor urma să locuiască, Adela Popescu și Radu Vâlcan au ținut cont de câteva criterii, astfel încât să fie mulțiumit fiecare dintre ei: un cartier liniștit și sigur pentru copii, dar și o bucătărie pentru Radu și un dresing încăpător pentru Adela.

Radu își dorește foarte mult o bucătărie cu o insulă mare, pentru că el este pasionat de gătit și în fiecare seară îmi spune: Uite, dacă eram acum la insula noastră din casa cealaltă, cum găteam eu? Ce pregăteam eu?”, a declarat Adela Popescu la acea vreme.

Dressingul Adelei Popescu nu este foarte mare

”Dressingul nu este foarte mare. Eu mi-am dat seama în timp că am devenit foarte selectivă la haine. Mai demult eram pe cantitate. Mi-am dorit foarte mult accesorii din-astea de fetiță. Uite aici să tragi și să-ți pui curelele. Sau să ai spațiu pentru bijuterii”, a mai declarat vedeta TV.

Urmăriți Impact.ro și pe