Înțelegerea dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. Vedeta a fost de acord doar când a aflat că va naște al treilea copil

Ana Ionescu, Răzvan 31.05.2021, 20:26
Înțelegerea dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. Vedeta a fost de acord doar când a aflat că va naște al treilea copil

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc intens pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. În urmă cu câteva luni s-au mutat într-o casă mai spațioasă, iar acum Radu Vâlcan a făcut o nouă achiziție pentru familie, cu care Adela a fost însă de acord doar după ce a aflat că este însărcinată pentru a treia oară.

Ce a cumpărat Radu Vâlcan pentru a-l întâmpina pe cel de-al treilea copil

Pentru că vor avea o familie numeroasă, Radu Vâlcan și Adela Popescu au investit o sumă destul de mare pentru o mașină nouă. Prezentatoarea TV a mărturisit că soțul său își dorea chiar de la primul copil o mașină mai spațioasă, de tipul unei dube, însă nu a acceptat sub nicio formă această propunere a soțului ei pentru că nu o considera necesară.

„Maşina asta e bună când ai trei copii. Încă de când l-am născut pe Alexandru Radu a considerat necesar să investim într-o mașină mare. Siguranță, spațiu etc. Doar că cea pe care și-o dorea el era un fel de… dubă. Desigur, nici nu am avut răbdare să îmi explice de ce și cum, ce motorizare, ce model. Răspunsul meu a fost simplu: mașina asta e bună poate când ai TREI copii. Atât. Cea pe care o avem acum e perfectă’, a povestit Adela Popescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela a acceptat până la urmă achiziția unei noi mașini doar cu o condiție

Chiar și la a treia sarcină, Adela nu s-a lasat ușor convinsă în privința mașinii, așa că i-a pus o condiție lui Radu Vâlcan înainte de a accepta achiziționarea autoturismului.

„A trecut timpul, mă rog, nu prea mult, și l-am născut și pe Andrei.

– Vezi, iubita, ce chircită stai în spate. Dacă mai vine și mamaie cu noi, chiar nu ne descurcăm cu mășina asta. «Mașina asta» fiind un SUV chiar foarte spațios.

– Nu vrei să luăm van-ul ăla frumos, cu 6 locuri, confort, măsuță, chestii.

– Scumpe, mașina aia e bună poate când ai TREI copii, altfel… exclus! Vedeți voi, după ce am rămas însărcinată cu ai TREILEA copil am cumpărat mașina visurilor lui Radu înainte de morfologia de trimestrul doi’, a mai scris vedeta.

Se pare însă că Adela a cedat în cele din urmă, doar cu condiția ca Radu să îi pună o bancă în faţa casei.

„Am fost de acord cu condiția să punem o băncuță în față casei care lui i se părea COMPLET inutilă. Troc se cheamă, că să știți. Se ridică, acum, întrebarea: pe al TREILEA și l-a dorit atât de mult doar că să fie sigur că luăm… dubă? ? Ei, bine, dragilor, răspunsul la această întrebare nu îl vom afla, poate, niciodată’.

Urmăriți Impact.ro și pe