Meghan Markle, dată de gol. Mărturisirea a fost făcută chiar de sora ei. Amănunte nebănuite despre relația cu Prințul Harry

Iancu Andreea 10.02.2021, 16:21
Meghan Markle, dată de gol. Mărturisirea a fost făcută chiar de sora ei. Amănunte nebănuite despre relația cu Prințul Harry

Cartea scrisă de sora lui Meghan Markle a ajuns recent în librării și conține amănunte necunoscute până acum despre relația Ducesei de Sussex cu prințul Harry. Mărturisirile inedite au fost făcute de către sora vitregă a fostei actrițe, care a povestit numeroase secrete din familia sa.

Relație tensionată între surorile Markle. Ce acuzații dure lansează Samantha față de Meghan

Volumul The Diary of Princess Pushy’s Sister (Jurnalul surorii unei prinţese ambiţioase) cuprinde mai multe detalii care privesc viața lui Meghan Markle. Soția prințului Harry este acuzată de sora sa din partea tatălui că a avut un plan de a ajunge pe culmile celebrității. Totuși, unii sceptici consideră că este vorba doar despre sentimente de gelozie, pe care Samantha, în vârstă de 56 de ani, le manifestă asupra surorii sale mai mici. Deși nu și-au vorbit de aproape 20 de ani, sora lui Meghan susține că titlul deținut de Harry a fost cel care a atras-o pe fosta actriță.

Ce m-a mirat este că n-a zis că a întâlnit un bărbat extraordinar, a zis: «Am întâlnit un prinţ». Părea că titlul lui era cel mai important lucru pentru ea, este afirmația Samanthei, care pune la îndoială sentimentele pe care Meghan i le poartă soțului său, prințul Harry.

Acuzații dure la adresa lui Meghan Markle, în cartea surorii sale
Acuzații dure la adresa lui Meghan Markle, în cartea surorii sale

Celebritatea ar fi schimbat-o pe Ducesa de Sussex. Ce spune Samantha în cartea sa

De altfel, acesta nu este singurul aspect diferit în privința personalității lui Meghan. Dincolo de acuzațiile care vizează relația Ducesei cu prințul Harry, Samantha a observat o distanțare a fostei vedete din serialul Suits față de familia sa. Sora vitregă a lui Meghan susține că aceasta a rupt legătura cu membrii familiei sale imediat ce a început să se întâlnească cu Harry. Ea pune totul pe seama faptului că actriței i-ar fi fost rușine cu cei care i-au dat naștere.

Pe de altă parte, un alt moment dezamăgitor a fost acela în care familia extinsă a lui Meghan nu a primit invitație la nuntă. Chiar dacă mulți dintre membrii nu ar fi putut să ajungă la ceremonia desfășurată în Anglia, Samantha este nemulțumită că familia din partea mamei, Doria Ragland, sau cea din partea tatălui, Thomas Markle, nu au fost invitați la nunta lui Meghan cu prințul Harry.

Am început să-mi dau seama că, undeva pe parcurs, ea s-a schimbat. Nu mai era aceeaşi persoană ca înainte, mai ales în relaţia cu tata, mai scrie sora lui Meghan în cartea sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...