Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, este însărcinată din nou. “Archie va fi un frate mai mare”

Iancu Andreea 15.02.2021, 08:31
Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, este însărcinată din nou. “Archie va fi un frate mai mare”

O veste extraordinară vine din partea lui Meghan Markle, soția Prințului Harry, care a anunțat că este însărcinată din nou. Astfel, micuțul Archie, primul copil al cuplului, urmează să fie frate mai mare. Din păcate, Meghan Markle s-a confruntat cu o sarcină pierdută înainte de această veste bună.

Meghan Markle este însărcinată din nou, cu cel de-al doilea copil

Purtătorul de cuvânt al cuplului a confirmat faptul că Meghan Markle este însărcinată din nou. Fericirea lui Meghan și a Prințului Harry este acum completată de cea a micului Archie, care urmează să devină frate mai mare. Archie Mountbatten-Windsor este primul fiu al cuplului. Totodată, vestea minunată nu este o coincidență, cuplul făcând anunțul chiar de Valentine’s Day, ziua în care, în anul 1984, mama lui Harry, Prințesa Diana, anunța că este însărcinată cu el.

Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte bucuroși să aștepte cel de-al doilea copil, a spus purtătorul de cuvânt al cuplului regal, potrivit BBC.

Meghan Markle și Prințul Harry, alături de bebe Archie
Meghan Markle și Prințul Harry, alături de bebe Archie

Ducesa de Sussex a trecut prin momente cumplite după ce a pierdut o sarcină

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pe 6 mai 2019, când a venit pe lume Archie, primul copil al cuplului. De atunci și până în prezent, cuplul regal a încercat să aducă pe lume un al doilea copil, însă un incident le-a curmat speranțele pentru moment. Ducesa de Sussex dezvăluia că anul trecut, în luna iunie, pierdea o sarcină despre care a ales să povestească într-un articol din New York Times. Soția Prințului Harry, în vârstă de 39 de ani, trăia pe atunci o experiență copleșitoare, după ce a simțit “o durere aproape insuportabilă”.

Ducesa a dezvăluit că în una dintre dimineți a simțit pentru o clipă o crampă puternică, care a făcut-o să se prăbușească la pământ, în timp ce îl ținea pe micul Archie în brațe. Meghan povestea îndurerată că “strângând în brațe primul meu copil, știam că o să-l pierd pe al doilea.” La câteva ore distanță, se afla pe patul de spital, alături de Harry, vizibil afectat de această pierdere.

Câteva ore mai târziu, m-am întins pe un pat de spital, ținându-l pe soțul meu de mână. I-am simțit palma și i-am sărutat încheieturile, ambele umede de lacrimi. Uitându-mă la pereții albi și reci, ochii mei străluceau. Am încercat să-mi imaginez cum ne-am vindeca, cum am putea trece vreodată peste asta, potrivit dailymail.co.uk.

Cuplul regal s-a mutat în urmă cu un an de zile în California, Statele Unite ale Americii, locuind departe de ochii curioșilor și trăind o viață normală, fără reflectoare, în ciuda tensiunilor din cadrul familiei regale britanice.

Urmăriți Impact.ro și pe