Motivul pentru care Ilie Năstase nu a fost la onomastica soției. Ioana a făcut mărturisiri complete

Iancu Andreea / 08.01.2021, 15:32
Motivul pentru care Ilie Năstase nu a fost la onomastica soției. Ioana a făcut mărturisiri complete

Soția lui Ilie Năstase, Ioana, a fost nevoită să își petreacă ziua onomastică fără fostul tenismen. Aceasta a avut nevoie de o evadare de acasă după ce a trebuit să își petreacă sărbătorile în carantină și a ales să plece din București. Deși i-au lipsit momentele frumoase alături de soțul său, frumoasa brunetă a înțeles motivul pentru care Ilie Năstase nu a fost la onomastica sa.

Ilie Năstase nu a fost la onomastica soției. Ce s-a întâmplat, de fapt

Ioana Năstase s-a bucurat să își sărbătorească ziua de nume ieri, de Sfântul Ioan Botezătorul. Aceasta și-a dorit să evadeze la munte alături de prietenele sale, în semn de eliberare după ce a fost nevoită să stea acasă, în carantină, de sărbători. Totuși, Ilie Năstase nu a fost la onomastica soției sale, iar motivul a fost cât se poate de plauzibil. Fostul tensimen nu i-a putut ține companie sărbătoritei pentru că era nevoie de el la București pentru semnarea unor contracte.

În lipsa soțului său, Ioana Năstase a petrecut de minune la o cabană din zona Hunedoarei, unde s-a bucurat de relaxare și peisajul de vis. Alături de cele două prietene ale sale, frumoasa brunetă a reușit să aibă o onomastică de bun augur. Deși diferența de vârstă dintre ei i-ar putea determina pe unii răutăcioși să creadă că Ilie Năstase este o fire posesivă, Ioana a mărturisit exact contrariul despre acesta.

A fost o zi superbă. Mă aflu în inima munților să mă relaxez. Sunt undeva în zona Hunedoara, e un peisaj de vis. Ilie nu a putut să mă însoțească, pentru că avea de semnat niște contracte la București. Am luat două prietene bune și am plecat. Nu e genul de bărbat posesiv, mă lasă să plec singură, a declarat Ioana, pentru click.ro.

Ioana Năstase a petrecut sărbătorile în carantină
Ioana Năstase a petrecut sărbătorile în carantină

Ce cadou i-a pregătit Ilie soției sale

În timp ce alții consideră că o vârstă înaintată te privează de noi începuturi în amor, Ilie Năstase demonstrează tuturor că la 74 de ani poți să iubești intens. Fostul sportiv se mândrește cu povestea de dragoste dintre el și Ioana, soția sa, alături de care formează o familie minunată. Pentru că este un adevărat gentleman, Ilie nu trece cu vederea momentele aniversare, în care o răsfață pe iubita sa cu diverse cadouri.

Aflat la a cincea căsătorie, Năstase pare să fi tras lozul câștigător de această dată. Pentru a-și arăta sentimentele față de partenera sa, care a împlinit 45 de ani pe 15 septembrie, el a ales un cadou extrem de scump. Ilie i-a ales soției sale un bolid de lux pe care și-l dorea de multă vreme aceasta. Un Bentley Continental GT Sport, în două uşi, în valoare de 240.000 de euro a ajuns în posesia brunetei. Acum, cu ocazia onomasticii, Ilie și Ioana Năstase urmează să se bucure de o vacanță de lux.

Ultima dată mi-a luat mașină de ziua mea, acum vom pleca în vacanță în Maldive, a mai povestit soția lui Ilie Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI