Surpriză totală după nunta lui Ilie Năstase cu Ioana. Dezvăluirile miresei: ”Mă voi căsători din nou, în Turcia”

Diana Radu / 18.06.2020, 16:16

Nunta dintre Ilie Năstase și Ioana a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi se aflau în prag de divoț. Însă, se pare că lucrurile s-au remediat între ei și au decis să-și mai acorde o șansă. Recent, soția lui Năstase a dezvăluit detalii despre căsătoria lor, dar şi ce planuri de viitor au.

Ilie Năstase și Ioana vor să se mai căsătorească încă o dată

Cea de cincea soție a lui Ilie Năstase povestit în cadrul celui mai recent interviu acordat că ea și soțul său nu se gândesc la luna de miere, însă vor să se mai căsătorească o dată în Turcia. Cei doi au făcut nunta în pandemie, ceea ce ia condiționat și nu le-a permis să o organizeze așa cum au visat. Drept urmare, aceștia vor o nouă ceremonie, pe un vapor în Turcia.

„Cum dau drumul la zboruri, în Turcia cu noi. Vrem să mai facem o ceremonie acolo, pe un vapor, aşa cum am visat, pentru că eu mi-am luat încă o rochie de mireasă. Dar va fi tot ceva intim, între prieteni”, a declarat Ioana pentru OKmagazine.

ilie nastase, ioana, nunta
Ilie Năstase și Ioana vor să se mai căsătorească încă o dată

Ilie Năstase și Ioana s-au cunoscut în 2018 pe malul mării. Soția acestuia își amintește că tenismenul a remarcat-o și încercat să-i ofere o băutură. Se pare că aceasta a abordat-o pe Ioana în timp ce era căsătorit cu Brigitte, însă i-a promis că va divorța și au făcut schimb și de numere de telefon. La o zi după ce s-au cunoscut Ilie Năstase i-a propus Ioanei să meargă cu el într-o vacanţă în Sardinia. Așa a pornit povestea de dragoste dintre cei doi care i-a dus în cele din urmă în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la un restaurant pe malul mării, în 2018… Ilie mi-a trimis o băutură la masă… Nu ştiu dacă au trecut cinci minute şi m-am trezit cu el la masă, cu glumiţele de rigoare, tot încercând să-mi povestească anumite lucruri, la care eu i-am spus: „Domnul Ilie, din câte ştiu eu, dumneavoastră sunteţi un bărbat căsătorit, aşa că nu ştiu dacă mai are rost să stăm de vorbă“. Însă el îmi spune: „Nu, nu, că divorţez în septembrie, pe 18“…Făcusem schimb de numere de telefon, iar a doua zi mi-a spus că urmează să plece într-o vacanţă în Sardinia şi mi-a propus să îi fiu alături. Am acceptat şi, de când ne-am întors, am rămas nedespărţiţi”, a mai declarat Ioana pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI