Soția lui Năstase, cadou de lux pentru fiul ei. Pentru ce a scos Ioana Simion din buzunar peste 100.000 de euro

Elena Avramescu / 27.07.2020, 17:51

Soția lui Năstase nu s-a uitat la bani atunci când a trebuit să-i cumpere un cadou fiului ei, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Astfel ca a decis să-i facă ziua memorabilă și i-a dăruit cel mai frumos cadou în valoare de 120.000 euro, la care mulți tineri abia visează.

Soția lui Năstase, cadou opulent pentru fiul ei, Teodor

În acest sens, Ioana Năstase a achiziționat un super apartament cu 2 camere, localizat in Mamaia Nord, care costă nu mai puțin de 120.000 euro, o sumă deloc modestă. Însă ce nu face o mamă iubitoare pentru copilul ei.

Ioana nu s-a uitat la bani fiindcă în afaceri îî merge din ce în ce mai bine, astfel că acest “răsfăț imobiliar” nu i-a afectat prea mult conturile. Fiul ei avea deja casa lui, însă Ioana s-a gândit că ar fi frumos ca acesta să aibă și o locuință de vacanță la mare.

“Pe Teo îl iubesc enorm. Este un băiat cuminte, un băiat cu două facultăţi care lucrează de la vârsta de 18 ani, are o fetiţă de un an. Teo avea deja casa lui, însă am decis să îi fac un cadou frumos de ziua lui anul acesta şi i-am cumpărat un apartament chiar lângă mine, lângă Hotel Opera, aici în Mamaia Nord”, a spus Ioana Năstase, potrivit Click!.

Soția lui Năstase, cadou de lux pentru fiul ei
Soția lui Năstase, cadou de lux pentru fiul ei

Soția lui Năstase, vecină cu Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase

Coincidență sau nu, însă pe aceeaşi strada lângă acelaşi complex, se află apartamentul lui Brigitte Pastramă, dăruit de Ilie Năstase în vremea în care cei doi erau căsătoriți. Doar că Brigitte s-a hotărât să vândă apartamentul pe care el i l-a făcut cadou, fiindcă se presupune că are probleme financiare.

Brigitte l-a pus la vânzare în decursul anului trecut la prețul de 150.000 de euro, fiind un apartament de lux cu 3 trei camere, mobilat complet. Se pare însă că până acum nu și-a găsit un nou proprietar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI