EXCLUSIV FOTO Ioana Năstase sfidează legile și pandemia fără rușine. Cum a fost surprinsă soția lui Ilie Năstase într-un mall din București

Ioana Bucur / 29.12.2020, 14:25

Ioana Năstase a fost surprinsă de paparazzi Impact-Playtech sfidând, fără rețineri, legile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Cum a fost fotografiată soția lui Ilie Năstase într-un mall din București, în urmă cu câteva zile.

Cum sfidează Ioana Năstase legile și pandemia

Dacă Ilie Năstase a fost „Nasty” pe terenul de tenis, dar și în viața privată, se pare că Ioana, soția fostului număr unu ATP vrea cu orice preț să devină „doamna Nasty”. Aceasta a fost fotografiată de paparazzi Impact-Playtech într-o ipostază deloc măgulitoare.

Ioana Năstase își petrece carantina prin mall și cafenele, fără să mai poarte mască, așa cum au impus autoritățile. Însoțită de soțul său, aceasta a petrecut nu mai puțin de trei ore prin mall-ul din Băneasa, la shopping. Imaginile obținute în exclusvitate pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Ioana Năstase, apariție incendiară

Chiar dacă are 43 de ani, soția lui Ilie Năstase poate concura cu orice tânără de 20 de ani. Ioana Năstase are un corp de invidiat și nu ezită să și-l afișeze, cu fiecare ocazie. La începutul lunii decembrie, a postat o fotografie ce a strâns sute de aprecieri, îmbrăcată într-o fustă scurtă ce i-a pus în evidentă trupul suplu și picioarele lungi.

Spre deosebire de fosta soție a sportivului, Ioana Năstase este o persoană discretă, care evită aparițiile în media sau la petrecerile mondene. Originară din Constanța, își petrece și acum cel mai mult timp în orașul de la malul mării, unde s-a retras, de ceva vreme, împreună cu Ilie Năstase. Cuplul s-a căsătorit în 2020, nași de cununie fiindu-le Ciprian Marica și Ioana Marcu.

Ilie  Năstase a mai fost căsătorit, în trecut, cu Brigitte Sfăt, Amalia Năstase, Alexandra King şi Dominique Grazia. Fost star al tenisului mondial are cinci copii, din trei căsnicii – patru fete și un băiat.

Cadou spectaculos pentru fiul ei

Soția lui Năstase nu s-a uitat la bani atunci când a trebuit să-i cumpere un cadou fiului ei, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Astfel ca a decis să-i facă ziua memorabilă și i-a dăruit cel mai frumos cadou în valoare de 120.000 euro, la care mulți tineri abia visează. Tânărul a primit un super apartament cu 2 camere, localizat in Mamaia Nord. Fiul ei avea deja casa lui, însă Ioana s-a gândit că ar fi frumos ca acesta să aibă și o locuință de vacanță la mare. Mai multe detalii, aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI