Motivul pentru care George Burcea nu poate divorța de Andreea Bălan. Abia acum s-a aflat (exclusiv)

Iancu Andreea 17.03.2021, 15:28
Motivul pentru care George Burcea nu poate divorța de Andreea Bălan. Abia acum s-a aflat (exclusiv)

A trecut aproape un an de zile de când George Burcea și Andreea Bălan au decis să se despartă legal. Chiar dacă ambii au urmat deja un alt drum, fiecare dintre ei fiind cuplați cu noi parteneri, separarea nu s-a pronunțat deocamdată în instanță. Iar motivul pentru care George Burcea nu poate divorța de Andreea Bălan este legat de pretențiile artistei din dosar. Procesul pare să nu se mai termine din această cauză.

Care este motivul pentru care George Burcea nu poate divorța de Andreea Bălan

Au trăit o poveste de dragoste frumoasă, în urma căreia au rezultat două fetițe minunate, Clara și Ella. Chiar dacă jurata de la Te cunosc de undeva a trecut prin momente la limită după ce era să își piardă viața la nașterea celei de-a doua fetițe, cuplul nu a mai reușit să treacă peste unele impedimente. După doar câteva luni de la nunta de poveste pe care au organizat-o, Andreea și George decideau să se separe. Scandalul dintre ei a escaladat, actorul fiind acuzat de consum de droguri și comportament inadecvat. După ce lucrurile s-au mai domolit și fiecare a început să își vadă de viața sa, a început procesul în instanță, care pare să nu se mai termine. Nici după aproape un an, George Burcea nu poate divorța de Andreea Bălan.

Deși pare că și-au spus totul, cei doi părinți nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Principala problemă o reprezintă pretențiile financiare ale Andreei Bălan. Potrivit playtech.ro, cuplul nu se înțelege privind pensia alimentară. George a fost nevoit să dovedească cu acte care să îi dovedească veniturile încasate în ultimul an că nu poate susține sumele propuse de artistă și nici sumele datorate din ianuarie 2020, de când a părăsit căminul conjugal. Totodată, Andreea Bălan solicită în continuare un test antidrog prin care George să dovedească faptul că nu mai consumă substanțe interzise.

George Burcea alături de Viviana și Andreea Bălan alături de Tiberiu Argint
George Burcea alături de Viviana și Andreea Bălan alături de Tiberiu Argint

Artista are planuri de nuntă cu Tiberiu Argint, actualul său iubit

În timp ce mariajul cu fostul soț s-a încheiat, însă își continuă parcursul în instanță, Andreea Bălan se bucură de viață. Cântăreața formează un cuplu de aproape 10 luni de zile cu omul de afaceri Tiberiu Argint. Noul bărbat din viața artistei pare să fie tot mai prezent în familia Andreei, care trăiește clipe de fericire alături de el și micuțele Ella și Clara. De altfel, după eșecurile din viața sa amoroasă, jurata de la Te cunosc de undeva recunoaște că nu se sfiește să mai dea o șansă unui nou mariaj.

Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu?!, a declarat fosta soție a lui George Burcea pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...