Andreea Bălan duce la alt nivel relația cu Tiberiu Argint. Momente grele pentru George Burcea, ce vor trebui să facă fiicele lui

Ioana Bucur 17.03.2021, 12:40
Andreea Bălan duce la alt nivel relația cu Tiberiu Argint. Momente grele pentru George Burcea, ce vor trebui să facă fiicele lui

Lovitură grea pentru George Burcea. Andreea Bălan duce la alt nivel relația cu Tiberiu Argint. Ce vor trebui să facă fiicele actorului, în viitorul apropiat. Decizia artistei sigur îl va deranja pe actor.

Andreea Bălan duce la alt nivel relația cu Tiberiu Argint

Arista și-a regăsit fericirea într-unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, când, probabil, dorința de a avea o nouă relație nici nu îi răsărise în suflet. În plin proces de divorț de George Burcea, cel care i-a dăruit două fetițe minunate, Andreea Bălan duce la un alt nivel relația cu Tiberiu Argint. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fratele Soniei Argint de mai bine de zece luni. Discreți, cei doi încă nu s-au afișat, oficial, împreună, însă interacțiunile lor de pe rețelele sociale îi dau de gol. Artista dezvăluia, în urmă cu puțin timp, că este, în sfârșit fericită, liniștită și că simte că, după un an, norii negri adunați deasupra ei, odată cu separarea de actorul George Burcea, s-au risipit.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. Sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine. N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan și noul iubit au recunoscut relația
Andreea Bălan și noul iubit

Ce vor trebui să facă fetele artistei. Momente grele pentru George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că s-au separat la doar câteva luni după ce s-au căsătorit, nunta lor fiind evenimentul monden al anului. O experiență traumatizantă pentru orice femeie, însă ea a mărturisit că nu regretă nicio lecție de viață primită, mai ales cu privire la mariajul cu George Burcea.

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

După aproape un an de când ar forma un cuplu, Andreea Bălan duce la un alt nivel relația cu Tiberiu Argint. Se pare să artista vede un viitor alături de noul bărbat din viața ei, iar asta va însemna că, în scurt timp, va veni și momentul în care el va deveni o persoană importantă în viața celor două fetițe,  Ella și Clara. Artista a dezvăluit că se gândește și la o nouă căsătorie, chiar dacă nu a discutat despre asta cu partenerul său și că este, oricum, mult prea devreme pentru a face acest pas.

„Andreea a decis că este timpul, oarecum, să îl introducă în familie, să se obișnuiască fetele cu prezența lui, chiar dacă, în sine, cele mici nu au cum să bănuiască cine este el de fapt. Pe de altă parte, e chiar normal să nu se deconspire de față cu fetele, ele și așa au trecut printr-un stres legat de despărțirea mamei lor, dar Andreea știe că, la un moment dat, la cum merge relația cu Tiberiu Argint, ar putea să se ajungă ca el să se transforme într-o prezență permanentă alături de ei. Și, atunci, printre alții, l-a introdus și pe el, iar relația cu fetițele este una bună, lui îi plac copiii”, au dezvăluit surse pentru WOWbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI