Motivul pentru care Elena Udrea nu şi-a cunoscut soacra a fost aflat: „Nu e uşor să mă ai ca noră”

Ana Anitoiu 26.01.2021, 11:20

Motivul pentru care Elena Udrea nu şi-a cunoscut soacra a fost aflat. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a explicat de ce n-a făcut cunoștință încă cu mama partenerului ei, Adrian Alexandrov, deși au trecut doi ani de când femeia a devenit bunică. Ea a recunoscut că nu crede că este ușor pentru soacra ei să o aibă pe ea ca noră.

Care este motivul pentru care Elena Udrea nu şi-a cunoscut soacra

În urmă cu aproximativ doi ani, Elena Udrea a devenit pentru prima dată mamă, în septembrie 2018, în Costa Rica, ceva mai devreme decât se aștepta. N-a trecut mult timp până când a fost arestată. Fostul ministru a fost eliberat în decembrie, iar după câteva luni a revenit în țară, alături de familia ei. În toată  perioada, a avut sprijinul partenerului ei, Adrian Alexandov, dar și a mamei ei. Însă, din întregul peisaj n-a făcut parte și soacra ei. Fiica ei, Eva Maria, nu și-a cunoscut până acum bunica din partea tatălui.

”Nu mă cunosc cu soacra mea. Așa au fost lucrurile, ea locuiește în Italia, eu doi ani am fost plecată. Când a venit ea în țară, eu nu eram aici. Acum când m-am întors, nu a apucat să vină. Deci, nu o cunosc. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbește cu Adrian”, a spus Elena Udrea, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Motivul pentru care Elena Udrea nu si-a cunoscut soacra a fost aflat Nu e usor sa ma ai ca nora
Elena Udrea, Adrian Alexandrov si fiica lor

Ce crede Elena Udrea despre soacra ei

Pe de altă parte, deși n-a cunoscut-o niciodată, Elena Udrea crede că soacra ei este o ”femeie minunată”. Fostul ministru și-a format această impresie deoarece consideră că femeia a ”crescut foarte frumos un băiat”. În plus, ea a spus că este curioasă să afle cum este să fie noră, deoarece în căsnicia cu Dorin Cocoș nu a avut o soacră.

”Este mamă de doi băieți, foarte reușiți amândoi. Aștept să ne cunoaștem. Mă întreb invers, cum o fi să fii soacra Elenei Udrea? Mă gândesc că nu este foarte ușor! Sunt sigură că va fi ok. Eu nu am avut niciodată soacră. Mama lui Dorin Cocoș (n.red. fostul soț al Elenei Udrea) era moartă când ne-am cunoscut, deci eu nu am avut ocazia să-mi cunosc o soacră. Sunt și eu curioasă cum e să fii noră”, a mai spus Elena Udrea.

Ce fel de mamă este Elena Udrea

De asemenea, anterior, Elena Udrea, care a avut COVID-19 la începutul anului, a dezvăluit ce fel de mamă este pentru fiica ei. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului susține că preferă să comunice cu micuța acum în vârstă de doi ani și patru luni de parcă ar fi un copil mare. De altfel, se pare că fetița înțelege și reacționează la tot ce îi spune.

“Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori «nu», sau aproape deloc. Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun”, declara Elena Udrea pentru ciao.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...