Ce se întâmplă cu Elena Udrea, după ce a fost infectată cu Covid. Ce au transmis apropiații fostului ministru

Andreea Bisinicu 08.01.2021, 12:19
Ce se întâmplă cu Elena Udrea, după ce a fost infectată cu Covid. Ce au transmis apropiații fostului ministru

Ce se întâmplă cu Elena Udrea, după ce a fost infectată cu Covid. Ce au transmis apropiații fostului ministru. Începutul anului 2021 aduce momente grele pentru fosta blondă de la Cotroceni. Elena Udrea a contactat virusul COVID-19. Cum se simte fosta deputată după ce a fost depistată pozitiv cu Sars-Cov-2.

Ce se întâmplă cu Elena Udrea, după ce a fost infectată cu Covid

Ce se întâmplă cu Elena Udrea, după ce a fost infectată cu Covid. Pe lista vedetelor și a persoanelor publice care au fost luat noul coronavirus se mai adaugă un nume cunocut, la început de an 2021. Elena Udrea a fost confirmată pozitiv cu virusul nemilos originar din China. În ciuda faptului că fostul ministru al turismului a contactat virusul Sars-Cov-2, surse din anturajul fostei blonde de la Cotroceni au declarat, în exclusivitate pentru Wowbiz, că Elena Udrea se simte bine și nu prezintă simptome grave ale bolii.

Deocamdată, nu se cunosc foarte multe detalii despre starea ei de sănătate și nici cum a contactat virusul. Fosta mână dreaptă a lui Traian Băsescu a aflat că a fost infectată cu virusul COVID-19 cu o zi înainte de termenul dosarului finanțării campaniei electorale din 2009. După ce avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a anunțat judecătorii că fostul ministru al turismului nu se va putea prezenta la audiere, din cauza faptului că a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, instanța a amânat termenul procesului până la data de 26 ianuarie 2021. Acesta nu este singurul dosar în care faimoasa blondă este implicată, numele ai fiind menționat și în alte cazuri precum Gala Bute, dosarele Microsoft și Hidroelectrica.

Elena Udrea a vorbit despre ce relatie are cu Traian Basescu in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”
Elena Udrea a vorbit despre ce relatie are cu Traian Basescu in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Elena Udrea a spus adevărul despre relația ei cu Traian Băsescu

Fosta blondă de la Cotroceni a fost invitata lui Denise Rifai, în cadrul emisiunii sale „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D. Aici, Udrea a fost supusă unei întrebări delicate din partea amfitrioanei. Întrebată cine este cea mai importantă persoană din viața sa, după membrii familiei sale, fosta șefă a cancelariei prezidențiale l-a numit pe fostul președinte al României Traian Băsescu.

Elena Udrea a mărturisit că îi este foarte recunoscătore fostului președinte al României, cel care a ajutat-o în cariera sa politică și fără de care nu ar fi fost omul de astăzi. Deși au tot circulat zvonuri, de-a lungul timpului, că între ea și Traian Băsescu ar fi existat o relație mai apropiată decât una de natură profesională, blondina a decis să pună capăt acestor bârfe odată pentru totdeauna:

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu-și dă seama cât de mult umor am și de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc ce a vrut să spună cu asta. Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump, lumea a interpretat răspunsul meu și, după aceea concluzia a fost că a fost atât de nepotrivit răspunsul meu că mi-a părut rău că am făcut gluma. Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Pentru că tot ce am realizat eu în cariera mea politică, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost una extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar, sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Basescu , să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot”, i-a mărturisit Elena Udrea lui Denise Rifai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI