Elena Udrea, din nou gravidă? ”Prea multă iubire”. Primele declarații ale iubitului Adrian Alexandrov

Iancu Andreea 09.09.2020, 14:10
Elena Udrea, din nou gravidă? ”Prea multă iubire”. Primele declarații ale iubitului Adrian Alexandrov

Vestea că Elena Udrea a adus pe lume o fetiță a uimit pe mulți la finalul anului 2018. Acum, la doi ani distanță, au apărut vești conform cărora Udrea ar fi gravidă cu cel de-al doilea copil. Cel care face lumină în acest caz este chiar iubitul său, Adrian Alexandrov. Bărbatul a oferit o declarație în cadrul unui post TV și a clarificat situația.

Ce spune Adrian Alexandrov despre sarcina Elenei Udrea

Recent, au apărut în spațiul public vești noi despre Elena Udrea. Se pare că mulți își doresc ca frumoasa blondină să prezinte lumii o nouă sarcină. Și pentru că zvonurile că ar fi gravidă aveau nevoie de o confirmare, partenerul Elenei, Adrian Alexandrov a vorbit deschis despre subiect.

Astfel, afaceristul a dezvăluit că Elena Udrea nu este însărcinată deocamdată. Totuși, cuplul pare să nu excludă posibilitatea unui frățior sau a unei surioare pentru micuța Eva.

„Elena Udrea nu este gravidă. Dar nu spunem nu, poate peste un an sau doi”, a declarat Adrian Alexandrov la Antena Stars.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au împreună o fetiță foto - libertatea.ro
Elena Udrea și Adrian Alexandrov au împreună o fetiță
foto – libertatea.ro

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, un cuplu fericit

Cei doi formează de ani buni un cuplu și au împreună o minune de fetiță. Elena Udrea și omul de afaceri Adrian Alexandrov par să își fi găsit sufletul pereche. Fostul Ministru al Turismului povestea într-un interviu oferit publicației Ciao cât de fericită este cu noua sa relație de cuplu.

“Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. (..) Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe  Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. (..)”, mărturisea în trecut Udrea pentru ciao.ro.

Totodată, Elena Udrea este o mămică extrem de atentă cu fiica sa. Ea consideră însă că trebuie să aibă o relație ușor permisivă cu micuța Eva, care adesea reacționează pozitiv în comunicarea cu mama sa.

“Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori „nu”, sau  aproape deloc. Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun”, declara Elena Udrea pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe